hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding verkleedkleding elf, elfen verkleedset, souza for kids

Published on augustus 5th, 2016 | by redactie

0

Elfje Sophie

Al jaren zijn wij, mijn dochters en ik, fan van het merk Souza for Kids! Het is begonnen met enkele sieraden. De meisjes kregen een ringetje en verschillende kleurrijke armbandjes en kettingen. Inmiddels is deze sieraden collectie flink uitgebreid. Nu hebben ze daarbij veel haaraccessoires gekregen, en ook verkleedkleding mét bijpassende hakjes!

Elfen kostuum

Dit is niet zomaar verkleedkleding, voor ons staat Souza voor een uitgebreide verkleed collectie met bijpassende accessoires zodat de kinderen, meisjes én jongens zich helemaal in kunnen uitleven. Kinderen kunnen helemaal opgaan in hun fantasie en in hun rollenspel samen. Ze komen in een wereld waar dromen werkelijkheid worden. Ze worden er heel blij van.

Verkleedkleding Elf

Sophie was daarom helemaal enthousiast toen ze hoorde dat ze het Elfensetje “Ninette” mocht dragen. dit Elfen verkleedsetje bestaat uit een roze tutu & vleugels met prachtige details. Door de elastiek in de rok en vleugels kan Sophie zichzelf aankleden en draagt het rokje zeer comfortabel en kan ze zich er goed in bewegen. Met de bijpassende diadeem en armbandje met roosje kan ze haar outfit helemaal af stylen. Ze straalt en huppelt vrolijk door het park! Dit setje wil ze voorlopig niet meer uit!

verkleedkleding elf, elfen verkleedset, souza for kids

verkleedkleding elf, elfen verkleedset, souza for kids
Comments are closed.

Back to Top ↑