Indiaantje spelen, wie doet er mee?

15 februari 2019

Hieperdepiep! Hoera. Als er een feestje is, is Souza van de partij. En dit jaar mogen zij zelf maar liefst 20 kaarsjes uitblazen. Dat vraagt om een een super speciale feestcollectie. Maar daar over binnenkort meer. We richten ons eerst op een ander feest, namelijk Carnaval. En of je er van houdt of niet, verkleden doen kinderen maar al te graag. Dus iedere gelegenheid wordt hier met beide handen aangegrepen. En inmiddels hebben wij al van alles de revue zien passeren. Deze keer koos Robyn deze verkleedjurk voor meisjes. Een keer geen prinses, maar een stoere, ondeugende indiaan.

Of wees een echte prinses in deze prachtige Souza verkleedjurk >>

verkleedjurk voor meisjes, indianenjurk, indianentooi, verkleden meisjes, carnavalskostuum meisjes, indianenpak meisjesIndiaantje Robyn viert feest

Bij ons op school wordt ook een dag Carnaval gevierd. Hier in de Randstad is het natuurlijk niet te vergelijken met mijn eigen jeugd, maar de kinderen genieten er volop van. Verkleed naar school, spelletjes in de klas en lekker eten en drinken. Robyn was onder de indruk van de mooie veren. De afwerking van deze set is werkelijk prachtig en stijlvol. Ik verwacht dat er regelmatig een indiaan de woonkamer binnenstapt. Deze verkleedjurk voor meisjes is nu al favoriet.

verkleedjurk voor meisjes, indianenjurk, indianentooi, verkleden meisjes, carnavalskostuum meisjes, indianenpak meisjes

Indianen verkleedjurk voor meisjes

Zoals je ziet is de indianentooi alleen al een super. De tooi is met klittenband te verstellen, dus hij past altijd. Robyn draagt maat 110-116 en dat is kan. Ze draagt qua kleding vaak 122-128, maar zoals je ziet kan dit nog wel.

De enkelversiering is ook heel bijzonder. Met mooie veertjes en linten afgewerkt. Ook deze kun je met klittenband verstellen en het blijft ook echt goed zitten. Ook tijdens de polonaise ;). Je kunt het ook dragen als armbanden.

Wat trek jij aan met Carnaval?

Nog even en dan barst in het zuiden van het land Carnaval weer los. Ik als (ex)Brabander heb jarenlang me verkleed en in het feestgedruis gestort. Ook als klein meisje al. Al kan ik me niet herinneren dat ik er toen zo mooi bij liep, ik had geen verkleedjurk voor meisjes van Souza. Van prinses of zeemeermin tot roodkapje, indiaan of unicorn. Alles kan, niks is te gek. Mochten jullie er nog niet uit zijn dit jaar, dan helpen wij graag een handje. Ga als indiaan! Waarom? Omdat wij een prachtig indianenjurkje van Souza for kids weg mogen geven, inclusies de tooi en de enkelversiering.

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-1

Budgetvriendelijke cadeautips voor je jarige kind!

Het lijkt wel alsof alles steeds duurder wordt, van boodschappen tot aan de energierekening. De kosten zijn de afgelopen jaren...
20240221_152006

Catrice Limited Edition – My Jewels. My Rules.

Tienermeiden opgelet! Catrice komt met een supergave limited edition… My Jewels. My Rules. Deze collectie zal tussen februari en maart...
avsFLA5L

Filmtip! – Peppa’s bioscoop feestje + WINACTIE

Vinden jullie het ook altijd zo leuk om naar de bioscoop te gaan. Gezellig een filmpje kijken met een bakje...