hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Reviews verkleed als konijn, konijnenpakje, verkleedkleding konijn

Published on november 21st, 2019 | by Barbara

0

Indy verkleed als lief konijntje

Wij hadden de eer om bij Souza! een verkleedpak uit te mogen zoeken. Dat was nog een hele klus! Het is een prachtige website met allerlei soorten pakken, met name heel veel prinsessenjurken. Ik had dus eigenlijk wel verwacht dat Indy er hiervan eentje uit zou zoeken. Ik besloot haar gewoon echt zelf te laten kiezen en niks te sturen. Nou, dat heb ik geweten. Zodra het konijnenpakje voorbij kwam was ze om. Ze wilde niet eens meer een ander pak zien, deze moest het worden. Indy wil graag verkleed als konijn

konijnenpakje, verkleedkostuum konijn, verkleedpakje konijn, bunny

Zo schattig is deze verkleedset

Verkleed als konijn

De reden dat Indy meteen zo gek was op het konijnenpakje, is dat haar lievelingsknuffeltje ook een wit konijntje is, een match made in heaven dus ;).

We hadden de mazzel dat dit pak in maat 92 komt, precies Indy’s maat. Dus we kozen het schattige konijnenpakje. Na een paar dagen kwam het binnen en Indy mocht het pak openen. Ze was dolgelukkig toen ze het pak eruit tevoorschijn viste en wilde het meteen aan (en ook niet meer uit).

konijnenpakje, verkleed als konijn, souza verkleedpakje

Schattig konijnenpakje

Het is een fluffy konijnenpakje met een capuchon waarop het konijnenhoofd zit. Het pak heeft geen mouwen en sluit aan de voorkant bovenaan met klittenband. Het komt tot net iets over het middel. Je kan dit dus heel makkelijk combineren met een leuke broek, legging of rokje. Het feit dat het pak geen mouwen heeft, maakt dat je het zowel met goed weer als koud weer kunt dragen. Wij hebben er nu een witte trui onder gedaan, maar het kan dus ook met blote armen.

De kwaliteit voelt heel goed. Het is een stevige stof en de pluisjes vallen niet uit. Op de voorkant zit nog een leuk roze bloemetje wat ook heel goed vast zit. Indy heeft het de hele dag aangehouden en vond het duidelijk heerlijk zitten. Verkleed als konijn heeft Indy er in gespeeld, gerend, gehopt als een konijn en nog veel meer. Het pak blijft de hele dag netjes op zijn plek. Alleen de capuchon valt natuurlijk wel eens af ;). Indy wilde het liefst nog in het pak slapen. Dat vond ik dan net weer iets te ver gaan, maar dan snap je wel hoe blij ze ermee is!

verkleed als konijn

konijnenpakje, verkleedpak konijn, peuter verkleedkleding, kleuter verkleedkleding

Wat een schattig konijntje!

Houdt onze site goed in de gaten want binnenkort volgt er een hele gave Souza! winactie hier op Girlslabel.
Comments are closed.

Back to Top ↑