hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding

Published on januari 17th, 2017 | by redactie

0

Verjaardagsjurken

Ken je dat gevoel van vroeger nog wanneer je jarig was? De hele dag feest, iedereen kwam voor jou en ze namen ook nog allemaal cadeautjes mee, wat een feest. Maar wat die ene dag ook speciaal maakte, was die mooie verjaardagsjurk. Een hele mooie jurk die je samen met je moeder uitgezocht had en hij hing al klaar aan de kast wachtend tot de echte verjaardag, want dan pas mocht je hem aan! Wanneer mijn dochter bijna jarig is mag zij natuurlijk ook een echte verjaardagsjurk uitzoeken, net als ik vroeger. En deze jurk mag natuurlijk extra feestelijk zijn en extra mooi, zodat iedereen kan zien dat zij jarig is!

Verjaardagsjurken in diverse stijlen

Een verjaarsdagsjurk in Barok Stijl met een cupcake op de buik dat is de absolute favoriet van mijn kleine meid. Mooi roze met zwart, een cupcake én een feestelijk rokje, zo ziet een echte feestjurk er uit volgens haar! Je kunt zelfs de jurk heel persoonlijk maken door de naam van je meisje erin te borduren. Ook leuk om als cadeau te geven natuurlijk!

Lees ook: de leukste meisjesjurken >>

Lees meer kindermodeblogs op Girlslabel >>

verjaardagsjurken, verjaardagsjurk kind, girlslabel, meisjeskleding, jurken voor meisjes

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Tags: , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑