Als je lichaam niet meewerkt tijdens de verhuizing

18 maart 2018

In mijn laatste blog vertelde ik dat ik dat wij aan het klussen waren in ons nieuwe huis. Inmiddels zijn we verhuisd!

De verhuizing is soepel verlopen. Een vriend van ons kon ons helpen met een vrachtwagen en er waren nog een aantal lieve mensen die ons hielpen met in- en uitladen. Een enkeling is ook nog gebleven om te helpen uitpakken en de laatste dingen schoon te maken.

Tijdens de verhuizing ben ik in het nieuwe huis gebleven en heb ik de spullen uitgepakt in de slaapkamers van de kinderen. Ik wilde dat zij een opgeruimde kamer zouden hebben als ze thuis kwamen. Ze waren overdag bij een vriendin.

Verhuisd!

Noud heeft een Woezel en Pip kamer gekregen en Noortje heeft de zolderkamer. De zolder was helemaal open, dus er is eerst een kamer gemaakt en vervolgens is er een prachtig bed voor haar gemaakt. Verder heeft ze pasteltinten in haar kamer en zijn er veel eenhoorns te zien. Beide kids zijn super blij met hun kamer!

verhuisd, verhuizen met kinderen

We zijn op zaterdag verhuisd, maar dinsdag op woensdag nacht heeft mijn lichaam aangegeven dat het op is. Ik weet dat ik over mijn grenzen heen gegaan ben, maar ik mòèst. Ik wil toch ook helpen bij zoiets… Overdag was het met mijn rug nog best oké, maar ’s nachts… Inmiddels is het overdag ook op. Niets helpt meer. De warmte van een kruik, een massage, medicatie. Het is even op. Ik hoop dat het helpt om een paar dagen niets te doen. Echt helemaal niets. En om eerlijk te zijn, dat vind ik op dit moment zo moeilijk. Overal liggen nog wel wat dingen om uit te pakken en mijn handen jeuken. Maar ik moet echt stoppen. Toen we net over waren en ik ’s nachts pijn had, pakte ik de dag erna toch nog een tas of doos uit en mijn lichaam zegt nu zo duidelijk nee. Dus die pas op de plaats moet.

verhuisd, verhuizen met kinderenMaar als ik dan kijk wat voor gaaf uitzicht wij hebben als ik in de keuken sta zie ik waar het allemaal voor is. Ook heb ik Yuki na een paar dagen voor het eerst uitgelaten op het veld voor ons huis. Wat was dat prachtig. Ik heb er een mooie foto gemaakt. Ik voelde me op dat moment zo gelukkig. Noud zat in een treintje die op het veld staat en Yuki liep heerlijk rond.

We houden vol, het moet.

We houden hoop, ook dat moet….

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Even voorstellen...

Even voorstellen – Leandra (loedermoeder)

Even voorstellen hoe het werkt in deze loederfamilie die hun kind gewoon een koekje geeft als ze dat wil, de...
verplichtingen tijdens feestdagen

De feestdagen zijn geen (kerst)bal aan!

Het is weer zo ver. De laatste maand van het jaar is aangebroken en dat brengt weer heel veel drukte...
schoenzet pret, schoen zetten voor sinterklaas, schoentje zetten, pieten

Schoenzet-pret: Sinterklaas heeft het hele huis overhoop gehaald…

Wat kan ik toch genieten van Sinterklaas. De spanning bij de kinderen, het oprechte geloof, het uit volle borst zingen...