hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Feestdagen velvet jurkje, velvet meisjes jurkjes, velvet jurkje met stippen

Published on december 27th, 2019 | by Daniëlle

0

Velvet is wel echt de trend van nu

Velvet is wel echt de trend van nu. En dacht ik dat ik er niks van moest hebben, maar ik vind het fantastisch voor Yenthe. Er hangen zelfs al 2 velvet jurkjes in haar kast. 

Velvet jurkje

Nu moet ik wel bekennen dat ik misschien wel meer iets voor de feestdagen vind, maar Yenthe zelf kan het niks schelen en doet vooral het Z8 jurkje het liefst iedere dag aan. En eigenlijk snap ik haar wel. Hij is ook wel echt ontzettend zacht. Nu ben ik een knuffelbeertje hè mama. Nou gelijk heeft ze, ik zou haar het liefst de hele dag knuffelen (en niet alleen als ze het jurkje aan heeft hoor ;)) 

velvet jurkje, z8 jurkje, velvet trend, meisjesjurkje, velvet jurkje meisje, velvet jurkje kind

Wat een geweldig leuk jurkje en leuk met deze sneakers

En dan de kleur. Wat een prachtige kleur groen met donkerblauwe stippen. Hij staat prachtig bij haar blonde haren. Eigenlijk is hij iets te lang. Normaal draagt Yenthe van Z8 alles in maat 140/146 en dat zit perfect, maar dit jurkje valt groter dan normaal, maar eigenlijk vinden ik het helemaal niet zo storend dat hij iets langer is. We hebben hier zelf de gestreepte legging van Z8 eronder gedaan, maar ook een donkerblauwe legging kan er prima onder. Dit is natuurlijk een kwestie van smaak. Ook de velvet haarband is van Z8.

Dus mama is om en met deze panter sneakers eronder is het natuurlijk meteen een stuk stoerder en kan het jurkje dus ook met gemak buiten de feestdagen om gedragen worden.

velvet jurkje, z8 jurkje, girlslabel, velvet trend

Velvet jurkje met gouden stippen

Verder hebben we ook nog dit toffe blauwe velvet jurkje met gouden stippen in kast hangen van de Hema in maat 134/140. Die hebben we gekocht voor de kerstdagen. Hij is minder zacht dan het Z8 jurkje maar zeker niet minder mooi!  Een panty eronder om wat chiquer te houden of een mooie maillot zodat het wat warmer wordt.

Yenthe is met deze velvet jurkjes klaar voor de feestdagen. Zijn jullie al helemaal klaar voor de feestdagen? 

z8 jurkje, velvet trend, velvet kinderjurkje, velvet jurkje, velvet jurk meisje

Super toffe combi!
Comments are closed.

Back to Top ↑