hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Meisjeskamer

Published on mei 22nd, 2014 | by redactie

0

Een ‘grote’ meisjeskamer

Kleine meisjes worden groot en willen na een babykamer toch wel eens een echte meisjeskamer. Dus niet meer dat babybehang, en geen gordijnen met knuffelbeertjes erop en geen babybed, nee een echt ‘grote’ meisjeskamer! Leuk om samen met je dochter kleuren, meubels en accessoires uit te zoeken. Maar soms hebben jij en je dochter niet dezelfde smaak! Herkenbaar? Zij wil graag paars behang met alle kleuren van de regenboog en jij kijkt wellicht hoe je het kamertje in de basis mooi neutraal kunt houden, zodat ze met accessoires en speelgoed haar kamertje kan opfleuren.

Het liefst zou mijn kleine prinses een echte prinsessenkamer willen net als haar vriendinnetjes. Maar volgend jaar wil ze waarschijnlijk weer een ander thema en is de prinsessenperiode weer voorbij. Tijdens mijn vooronderzoek naar de aankleding voor de kinderkamer viel mijn oog op de VELUX® raamdecoratie en dan met name de nieuwe Disney & VELUX Droomcollectie. Hier zal mijn dochter heel blij van worden.

VELUX

De Disney & VELUX Droomcollectie bestaat uit verduisterende rolgordijnen speciaal ontworpen voor kinderen. In totaal zijn er 12 dessins verkrijgbaar met Disney’s personages als Winnie de Poeh, Bambi, Minnie Mouse, Mickey Mouse, Planes en de Disney Prinsessen, ieder verwerkt in twee verschillende ontwerpen. De ene helder en levendig en de andere met een meer subtiele print. De mooie Disney prinsessen in rustige kleuren op haar gordijnen passen precies in de dakramen op haar kamer.

VELUX heeft voor ieder dakraam een passende raamdecoratie met een ruime keus. Je kunt kiezen voor rolgordijnen, plisségordijnen, jaloezien of verduisteringsgordijnen. Dus mocht ze haar prinsessenperiode ontgroeit zijn dan kunnen we met een paar nieuwe gordijnen haar kamer heel makkelijk omtoveren in een andere thema of andere kleur. Zo is zij blij met haar nieuwe kamer en ik ben blij met deze mooie oplossing!

VELUX raamdecoratie kinderkamer————————

 
Comments are closed.

Back to Top ↑