hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Feestdagen valentijnscadeau, valentijnsdag 2021, dag van de liefde, vier de liefde, cadeau voor valentijn

Published on februari 8th, 2021 | by redactie

0

Wie verras jij met een leuk Valentijnscadeau? 7 TIPS

Valentijnsdag is de dag van de liefde. Wie wil dit nou niet vieren. Tja, als je een gebroken hart hebt dan snap ik het nog wel, maar er is toch altijd wel iemand tegen wie jij wilt zeggen dat je hem of haar lief vindt, waardeert of hopeloos verliefd op bent? Wie ga jij deze Valentijnsdag verrassen met een mooi Valentijnscadeau?

Met deze Valentijnscadeaus kun je zeker thuiskomen!

Want wie vindt het nou niet leuk om verrast te worden? Er kan niet genoeg liefde en genegenheid zijn wat mij betreft! Daarom verzamelde ik mooie Valentijnscadeaus waar je zéker mee thuis kunt komen op Valentijnsdag.

valentijnscadeaus, valentijnscadaeu, cadeau voor valentijns, love, love gifts, bff cadeau

Rode blouse & t-shirt love will win!

Hartjes sokken & Mondkapje met hartjes

BFF ketting & Sokken

Bruisbal & lippenmasker

Telefoonhoesje & toilet tasje


NIKE VALENTINE’S KORTING

Bij Nike krijg je nu maar liefst 20% korting op alle nieuwe producten; KIJK HIER. Korting is voor members (dus snel lid worden) en wordt automatisch verrekend in winkelmandje. Geldt niet op sale items en is geldig tot en met 16 februari 2021. 


Tip 1: Valentijnscadeau voor je dochter

Je dochter wil je ook verwennen op deze dag van de liefde. Haar maak je vast heel blij met een jurkje vol met hartjes. Wat het ook altijd goed doet: snoepjes. Een lekkere reep chocolade of hartsnoepjes in een leuke pot voor op haar kamer. Het hoeft ook allemaal niet zoveel te kosten.

WIN EEN CADEAU VOOR JE BESTE VRIENDIN >>

Tip 2: Sieraden

Een altijd leuk Valentijnscadeau waar je mee aan kunt komen bij moeders en meisjes, is een mooi sieraad. Hier kan ze de rest van haar leven plezier van hebben! 

Tip 3: Valentijnskoekjes bakken

Heel persoonlijk is een cadeau wat jij zelf gemaakt hebt. Iets lekkers wat iedereen lust: koekjes. Bak een bakplaat vol met lekkere Valentijnskoekjes. Hiermee zeg je eigenlijk al genoeg en hoef je niet iemand nog uit te leggen dat je hem/haar lief vindt (ideaal voor degene die dat moeilijk vinden om te zeggen. Super leuk voor de kids om koekjes te bakken voor Opa en Oma!

valentijnsdag, valentijn popstickels, valentijns koekjes, zelfgemaakt valentijns cadeau

Tip 4: Gepersonaliseerd Valentijnscadeau

Wil je echt een bijzonder Valentijnscadeau omdat diegene dat echt verdient heeft? Geef dan een gepersonaliseerd Valentijnscadeau!

  • Stel bijvoorbeeld zelf een boekje samen met quotes die op haar of jullie slaan, met foto’s erbij. Maak een fotoboekje met jouw favoriete momenten die jullie samen hebben beleefd.
  • Laat een grote puzzel maken van jullie lievelingsfoto.
  • Laat de mooiste foto van jullie samen of jullie gezin afdrukken op iets wat ze dagelijks gebruikt, zodat dat haar altijd een fijn gevoel heeft. 

Tip 5: Dit restaurant is open

Koken voor je geliefde, iets leukers is er niet. Organiseer samen met de kinderen een romantisch etentje. Dek de tafel mooi, steek een kaarsje aan en doe alsof het een restaurant is. Succes verzekerd!

valentijnscadeau, valentijnsdag

Tip 5: Thuis spa

Een dagje naar de spa, dat zou je wel willen he?! Maak een bon voor een ontspannen middagje thuis spa. En hierbij mag een cadeau van Rituals niet ontbreken natuurlijk. Iedereen is gek op Rituals! Geef een fijne showerfoam of heerlijke bruisbal. Heb je iets meer te besteden dan kun je ook kiezen voor zo’n mooi cadeau pakket. 

Tip 6: Een bijzonder kaartje

Hoe leuk is het wanneer je een echt Valentijnskaartje krijgt. Eigenlijk is het op 14 februari de bedoeling dat je per post (anoniem) laat weten dat je gek op iemand bent! Als je samen kinderen hebt, is die liefde natuurlijk bepaald niet anoniem, maar een kaartje ontvangen met lieve woorden erop is nog steeds superleuk. Je hoeft niet persé enorm uit te pakken, het gaat om het gebaar.

LEES OOK:

Tags: , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑