Hola Hola

10 september 2016

Iedere jaar kijken we er reikhalzend naar uit: zomervakantieeeeeeeeeeeeeeeee! Dit jaar hadden we een combi gemaakt; een week naar Frankrijk met wat familie en daarna nog twee weken Spanje. Frankrijk was heerlijk; lekker weer, gezellig en altijd super om te zien hoe mijn kinderen onbeperkt plezier hebben met mijn familie.

Vakantie in Spanje

Daarna zijn we doorgereden naar Pamplona. In een buitenwijk hadden we een klein huisje gehuurd met een mooie tuin. Zoals altijd blijft het een beetje spannend waar je dan daadwerkelijk terecht komt, maar gok geslaagd hoor! Een echt Spaans huisje aan een plein, geen Nederlander te vinden en ze spreken alleen maar Spaans in de winkels. Echt ondergedompeld zijn we dus in The Spanish life.

Wat een mooie streek Navarra. Nog niet heel toeristisch, en je kan er van alles. Het is een wijngebied met bijvoorbeeld het prachtige plaatsje Olite, maar je zit ook dichtbij de bergen met hele leuke dorpjes om even te bekijken, maar ook even rijden en je zit aan de kust bij bijvoorbeeld San Sebastian.

Wat een gave stad is dat. Een ideaal strand (La Concha) voor met kinderen, gelegen in het centrum. Overal openbare wc’s waar je ook kan douchen (en schoon!), een kustwacht die iedereen goed in de gaten houdt en veel tentjes waar je even wat kan halen voor een zeer schappelijke prijs.

Mocht je nog puf hebben, loop je zo tegen tapastijd de stad in. Wat is dat toch een ideaal iets. Kinderen zijn niet verplicht om stil te zitten op een stoel, als ze een keer wat harder praten, valt niemand dat op vanwege een soort constant geroezemoes, de hapjes zijn kleiner van formaat, je kan overal wat van eten omdat je de borden deelt.

Pamplona zelf is ook zeer de moeite waard. Mooie parken met speeltuintjes her en der, veel leuke winkeltjes, overal barretjes en genoeg om te zien aan mooie gebouwen.

Wat ook een fijne bijkomstigheid is, is dat Spanjaarden over het algemeen echt van kinderen houden. Aai over hun bol van diverse Spaanse omaatjes hebben mijn apies veelvuldig gehad haha!

Liefs Fleur

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

Mim-pi hartjesjurk meisjesjurk meisjeskleding boho kindermode kidsfashion

Mim-pi dreams come true

Mim-pi is een hip en lief kinderkledingmerk voor meisjes van 2 t/m 10 jaar in de maten 92 tot en...
original_2018-04-14-beekse-bergen-safari-resort0638-bewerkt_-_copy-5b8fecf0baaf3

De leukste kindercampings.

De zomervakantie staat weer bijna voor de deur en dat betekent dat veel mensen weer op vakantie gaan. Frankrijk, Spanje...
zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2022, jubel kinderkleding

De zomer in je bol #Summervibes + korting

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2021, kindermode zomer 2021, strandkleding meisje, zomerjurkjes, meisjeskleding zomer, kinderkleding zomer