hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Blogs

Published on juli 10th, 2014 | by redactie

0

De eerste echte vakantie samen

Onze eerste echte vakantie met z’n drietjes, dat was wel even wat anders dan onze vorige vakanties met z’n tweeën, maar we hebben allemaal genoten. Vorig jaar waren we al met z’n tweeën op Texel, ik was toen ongeveer 26 weken zwanger. We hebben toen genoten van het eiland, de mensen, de gastvrijheid en nog meer dat we dit jaar wilden terugkomen. En nu met z’n drietjes.

De voorbereiding was iets uitgebreider dan ik gewend was. Er moest beduidend meer meegenomen worden. Wij hadden allebei een klein koffertje met kleding en benodigdheden, maar de kleine Jippe had de meeste spullen bij zich. Van een opblaaszwembadje tot aan het tubetje prikweg aan toe. Driekwart auto was voor de kleine :-).

De lange autorit was geen probleem. Jippe viel al snel in slaap en tijdens de lunchstop hebben we in de auto gegeten. Daarna viel ze weer in de slaap en werd ze weer wakker op de boot. Tijdens de overtocht voelde ik het vakantiegevoel opkomen; ik had er zin in.

Aangekomen bij ons huisje was het allemaal perfect geregeld. In de kamer stond een box klaar, dus terwijl Jippe lekker aan het spelen was in de box, haalden wij de auto leeg. Poeh het leken nog meer spullen dan toen we het inlaadden. Maar nu kon het vakantie vieren toch echt beginnen.

We hadden ook onze fietsen meegenomen en daar hebben we de hele vakantie dankbaar gebruik van gemaakt. Ook al waait t altijd op Texel, het is er ook heerlijk om te fietsen. Jippe zat ook heerlijk voorop te genieten en vooral om zich heen te kijken. Als we met de fiets waren, namen we ook een draagdoek mee, zodat we geen gedoe met een buggy hadden en ze toch lekker kon mee kijken.

Elke dag hadden we een leuk uitje gepland. Ook al was Jippe voor veel dingen nog wel te klein, je zag haar duidelijk genieten van de uitstapjes. En als we uiteten gingen ‘s avonds deed ze ook voortreffelijk mee. Ik was nog benieuwd hoe het slapen in een vreemd bed zou gaan, maar daar had ze geen problemen mee. Doordat we natuurlijk overdag best veel deden, viel ze ‘s avonds eigenlijk steeds gelijk in slaap.

Het was de hele vakantie wel prima weer geweest, maar geen strandweer helaas (dus al die strandspullen die ik had ingepakt, had niet gehoeven haha). Net voordat we naar huis gingen, werd het even super mooi weer, dus zijn we toch nog even snel naar het strand gereden. Een mooie afsluiter van de vakantie. We kijken al uit naar de volgende vakantie met z’n drietjes.

Esther

Vakantie met baby, Esther met Jippe
Comments are closed.

Back to Top ↑