hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding vakantie kleding, vakantie koffer, wat neem je mee in de vakantie koffer, kinder vakantie kleding

Published on juni 25th, 2018 | by redactie

0

Welke vakantie kleding en accessoires gaan er mee op reis

Ieder jaar rond dit moment krijg ik weer de kriebels. Over een paar weekjes gaan wij met vakantie … help wat moet ik allemaal mee nemen. De rest van het gezin heeft helemaal geen stress en ziet wel wat er in de koffer gaat (zolang de geliefde knuffel, wat vakantie kleding en tablet maar mee gaan is alles goed 😉 )

Natuurlijk begin ik ook ieder jaar weer te laat met het inpakken van de koffers en kom ik er dan ook eigenlijk weer te laat achter dat het badpakje van mijn dochter wel heel krap zit, dat ene leuke vakantiejurkje van vorig jaar toch echt niet meer kan en de slippers zijn nergens meer te vinden. Herkenbaar? Dit jaar ga ik het anders aanpakken. Ik ga de vakantie kleding en accessoires allemaal online bestellen en precies datgene wat ik nodig heb en dan voor iedereen. Gelukkig is de SALE losgebarsten, dus overal krijg je vette korting. Scheelt weer bakken met geld die je mooi aan een extra ijsje kunt besteden. 

Vakantie kleding SALE shopping

vakantie kleding, bristol sale, korting kinderkleding, sale kinderkleding, vakantie koffer, zomerkleding meisjes

Shop hier

Wij gaan op vakantie en nemen mee…

Tja, wat neem je allemaal mee op vakantie met een gezin? Veel, heel veel natuurlijk :). Ga je lekker naar de zon dan is het verstandig om eerst een paklijst te maken van wat je allemaal mee wilt nemen en het liefst een voor ieder lid van het gezin dat meegaat. Deze maak je natuurlijk al een poosje van te voren, zodat je niet alles op het laatste moment nog moet aanschaffen. Begin bij de basis de koffer of tas die ieder meeneemt en deze ga je langzaam vullen. Eerst met dagelijkse kleding en ondergoed, dan de zwemkleding die je natuurlijk iedere dag gaat dragen op vakantie. Neem voor iedereen minimaal twee stuks mee. Vergeet hierbij niet de slippers en een badhanddoek. Dan pak je de toilettas en ga je deze vullen. Denk gewoon logisch na wat je dagelijks doet en gebruikt, dan komt het helemaal goed. Ben je toch wat vergeten? Op je vakantie adres kun je vast ook genoeg spullen kopen indien nodig. Dus vullen maar die vakantie koffer!

TIP: Bestel je vakantie musthaves gewoon online. Dan wordt het thuisbezorgd en hoef je hier niet mee te sjouwen, want dat doen wij moeders al genoeg, toch?!

vakantie kleding, vakantie koffer, wat neem je mee in de vakantie koffer, kinder vakantie kleding

Bekijk hier alle vakantie musthave aanbiedingen

Lees ook: wat neem je minimaal mee op reis >>

Bekijk ook onze vakantie favorieten voor de jongens >>

Tips: vakantie met kinderen >>

Meer meisjeskleding >> 
Comments are closed.

Back to Top ↑