hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Blogs

Published on juli 29th, 2014 | by redactie

0

Vakantie Gevoel

Yoehoeeee….vakantie!!!! Wat een heerlijk gevoel! Lekker genieten in het Italiaanse zonnetje, eindeloos spetteren in het heerlijke meertje en uren spelen met emmertjes en schepjes. Das pas echt genieten!!! Maar voordat het heerlijke “genieten” kan beginnen hebben we nog een eindeloze reis voor de boeg!

Vol goede moed gaan we die reis beginnen compleet bepakt, bezakt en inclusief groot supermarkt assortiment, food en non-food, aan boord. Kan niet misgaan!!! Nog gauw ergens paar tasjes tussen proppen omdat die gewoon mee moeten. Je weet nooit, stel dat.. Manlief verklaart me voor gek! Maar ohhhh weee als ik zijn telefoon oplader, zwembroek of slippers vergeet! Toch, schat? Toet-toet…naar de buurtjes die ons uitzwaaien en een fijne vakantie wensen. Yesss…let’s go to Italy!!!

We zijn nog niet de hoek om en ik vraag nog even; “hebben we alles wel?” “Zit alles op slot?” Jaahaaa hoor ik naast me! Achterin hoor ik; “die wil ik”, “neeee…die wil ik” “Mamaaaaa”!!!! Ben ineens mijn “vakantie gevoel” even kwijt! Robine wordt steeds stiller en witter als we de grens gepasseerd zijn. Het zal toch niet hé? Gaat het Robine? Ja….Neeeeee….Ohhh HELP!!! Mamaaaa!!!! Dus gas op de plank en hop, snel naar de eerste stop.

Oké, dat was dat! Hebben we dat ook een keer meegemaakt. Snap de zin “alles is voorbestemd” op dit moment echt niet maar goed de reis kan na enig gevloek, getier en gesop weer verder. Muziekje op, dvd’tje aan en weer gaan! Op naar het zonnige en relaxte oord! De zin; “alles vergeet je zo weer” is in dit geval wel helemaal waar. Ik lig heerlijk in de zon met twee kinderen die zich uren vermaken met emmertje en schepje en manlief geniet er ook met volle teugen van! Wat willen we nog meer?

Ik denk nog maar even niet aan de terugreis maar schenk mezelf nog een lekker glaasje in! Genieten!!!

Tot gauw! Ciao

vakantie gevoel, vakantie met kinderen, vakantie italie met kinderen, kidsvakantie
Comments are closed.

Back to Top ↑