hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Reizen

Published on maart 15th, 2015 | by redactie

0

Vakantie aan zee

Wat is er nu voor een gezin met kinderen lekkerder dan een vakantie aan zee? De kinderen zijn de hele dag in die enorme zandbak in de weer met schepjes en emmertjes om de mooiste zandkastelen te bouwen. Tussendoor nog even afkoelen met de voetjes in de zee. De grotere meisjes helpen de kleintjes met water dragen. Ook zijn zij druk met zonnen, zwemmen en duiken in de zee, strandvondsten zoeken en radslagen maken in het zachte zand. En wij? Wij liggen gewoon te genieten in het zand. Wat een heerlijke vakantie!

aan zee, vakantiehuisjes aan zee

Vakantie aan zee in een bijzonder huisje

Op www.aanzee.com vind je de mooiste en gezelligste vakantiehuizen langs de hele Nederlandse kust. Veel huizen zijn vrijstaand en zeer comfortabel. Vaak worden ze buiten het vakantieseizoen door de eigenaren zelf bewoond, waardoor ze een geheel eigen sfeer hebben. Uitvoerige informatie en foto’s zijn te vinden op de site en direct te boeken. Klik hier voor een gezellig en bijzonder vakantiehuis!

vakantie aan zee, vakantiehuisjes aan zee

 
Comments are closed.

Back to Top ↑