hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Verlopen winactie unikitty, tv serie voor meisjes

Published on juni 8th, 2018 | by redactie

0

Win een Unikitty prijzenpakket

Af en toe even lekker tv kijken doen onze meiden graag. Even wegdromen bij diverse tv personages en even aan niets (anders) meer hoeven denken. Wij hebben weer een tv tip voor jouw dochter: Unikitty. Deze gloednieuwe serie start op 21 mei op iedere doordeweekse dag om 16:15 uur op Cartoon Network, en is gebaseerd op het populaire personage uit LEGO The Movie. In haar eigen serie, neemt ze je met haar vrienden mee naar een kleurrijk koninkrijk gevuld met avonturen, glitters, blije gedachten en dansfeestjes. De vraag is alleen of ze haar explosieve aard in toom kan houden.

Queen Unikitty

Unikitty is het geliefde karakter uit The LEGO® Movie  heeft het erg druk als koningin van haar wonderlijke koninkrijk. Met zoveel mogelijk positiviteit probeert ze het iedereen naar de zin te maken en alle negativiteit buiten haar koninkrijk te houden. Dat is geen makkelijke taak, maar ondanks alles zet ze al haar creativiteit en energie in om het voor elkaar te krijgen. Ondanks haar onuitputtelijke optimisme heeft ook zij een grens en die grens wil niemand met opzet overschrijden! Als iemand haar kleine broertje en beste vriend Puppycorn verdrietig maakt, dan komt de explosieve aard van Unikitty tevoorschijn.

Naast Puppycorn wonen ook Dr. Fox, de professor aan huis, en haar betrouwbare bodyguard Hawkodile in het kleurrijke kasteel. Samen met deze vrienden zorgt Unikitty ervoor dat iedere dag de vrolijkste en meest creatieve dag ooit is. En deze serie spat werkelijk van het scherm!

Duik samen met Unikitty in de grootste avonturen vol positiviteit en glitters , vanaf 21 mei op www.CartoonNetwork.nl

Win een Unikitty prijzenpakket

Om te vieren dat Unikitty op te zien is op Cartoon Network geven wij dit coole prijzenpakket weg met een Unikitty Rugtas, flipbook sticky notes, keycord, en notebook weg. Wat moet je doen? Vul onderstaand formulier in en laat weten voor jij dit wilt winnen. De naam van de gelukkige winnaar staat maandagavond 18 juni hier op Girlslabel. Good Luck!

De winnaar is Samantha de Weerd. Van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@girlslabel.com met je adresgegevens. Dan zorgen wij dat jij dit prijzenpakket thuisgestuurd krijgt! Have Fun!

Meer winacties op Girlslabel >>

Binnenkort je dochter jarig? Lees onze 10 tips voor een geslaagd meidenfeestje >>

unikitty, tv serie voor meisjes

unikitty, tv serie voor meisjes
Comments are closed.

Back to Top ↑
  • hippe meisjeskleding, get the look, shop the look, kinderkleding

  • Outfit of the day, meisjeskleding, girlslabel, meisjesmama, meisjesjurkjes, meisjes, meisjeskleding inspiratie

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • korting, kortingscodes, kortingscode Girlslabel, kortingscode kleertjes.com. kortingscode ninivi

  • Aanraders!

  • blogsite, mamabloggers, meisjesmama's, meisjesmoeders