hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Feest uitnodiging maken, zelf uitnoding kinderfeestje maken

Published on juni 5th, 2018 | by Kim

0

Zelf uitnodiging maken voor verjaardagsfeestje

Bijna is het weer zover. Onze oudste dochter word 6 jaar. Daar gaan we natuurlijk weer een mooi kinderfeestje van maken. En wat is nou een feestje zonder cadeautjes? Maar voordat het zover is moeten de gasten natuurlijk wel weten wanneer ze welkom zijn… Dat maken wij bekend middels een uitnodiging en wat zet je nou nog meer op zo’n kaartje? Lees snel verder hoe wij onze uitnodiging maken en invullen.

Lees ook: 10 tips organiseren meidenfeestjes >>

Lees ook: 5 leuke jongensfeestjes >>

Zelf uitnodiging maken voor verjaardagsfeestje

uitnodiging maken, kinderfeestje, ninni vi jurkje, girlslabelElk jaar maak ik zelf een persoonlijke uitnodiging voor de verjaardag van de kinderen. Meestal met een paar fotootjes door het hele jaar genomen want ik vind het leuk om te (laten) zien hoe ze in een jaar tijd veranderd zijn. Belangrijkste is natuurlijk waarvoor de gasten uitgenodigd gaan worden.

Door een soort van titel (meestal in rijm zoals, Yess ik word al zes, of geloof het of nie ik word al drie) bovenaan de kaart maak ik dat bekend.

Gevolgd door een datum en meestal zet ik er ook een tijd van/tot bij. Dit omdat ze overdag nog een slaapje doen of juist op tijd weer naar bed moeten voor school. Zonde als het bezoek binnen is en het feestvarken ligt (al) in bed.

Afmelding verjaardagsfeestje

Wanneer het feestje op locatie gevierd word en er gezorgd word voor eten/drinken of iets dergelijks vraag ik meestal om een afmelding wanneer ze niet kunnen. Dit om extra kosten te voorkomen.

Wensenlijstje

En als laatste ook niet geheel onbelangrijk zet ik altijd een wensenlijst op de kaart op de door ons gemaakte uitnodiging. Dit doormiddel van een website met linkje waar ze kunnen kijken wat de jarige graag wil en wat nog beschikbaar is om te geven. Super handig en je krijgt nooit iets dubbel. Je kunt daarin ook makkelijk rekening houden met duurdere en goedkopere cadeaus zodat er voor iedereen wat tussen zit om te geven. Via www.lijstje.nl maak ik deze linkjes aan en het enige wat de gasten hoeven te doen is hun gekochte cadeau af te strepen. Kind kan de was doen…

Maak jij zelf ook gebruik van een persoonlijke uitnodiging of gaat het tegenwoordig gewoon op de (groeps)app?

Bekijk meer kinderfeestjes ideeën >>

Top 5 meidenfeestjes >>
Comments are closed.

Back to Top ↑