Win een paar stoere Twins veterbooties

20 september 2017

No size fits all

Wist je dat 40% van de kinderen niet goedpassende schoenen draagt? De juiste lengtemaat betekent namelijk niet automatisch ook de juiste breedtemaat. Twins & Trackstyle maakt daarom schoenen in verschillende lengte- en breedtematen. Dus of je kind nou hele brede of juist hele smalle voeten heeft, er is altijd een passend paar schoenen. En daarnaast zijn de schoenen ook nog super trendy!

De schoenen van Twins zijn speciaal ontwikkeld voor meisjes met smalle, normale en brede voeten. De najaarscollectie is vernieuwend en trendy!

Op zoek naar de juiste winterschoenen voor Esra is elk jaar best een gedoetje. Het liefst zou ze namelijk het hele jaar door sneakers dragen, ‘want die zitten zo lekker’. En dwars als ze is, zoals het een echte tienerdochter betaamt, moet ik haar er elk jaar weer van overtuigen dat ze echt een paar goede (warme!) schoenen voor het najaar/winter nodig heeft.

Twins schoenen

Ik hield dan ook m’n hart vast; zouden de zwarte Twins laarsjes in de smaak vallen? En even zo belangrijk; zou ze ze ook gaan dragen? Want ja, als je in de tweede klas van het voortgezet onderwijs zit, kun je niet meer zomaar alles wat je moeder cool vindt gewoon maar aandoen. Maar no stress, de laarsjes zijn een hit hoor hier! Elke dag stapt ze vrolijk de deur uit in haar nieuwe laarsjes, die ze by the way combineert met werkelijk alles (broek, rok, jurkje, legging, alles dus). Beetje zielig wel voor de sneakers, maar gezien het alweer echt herfst is, en dus koud en nat, hoor je mij niet klagen.

De stoere zwarte laarsjes die Esra draagt komen uit de nieuwe najaarscollectie en zijn volledig gemaakt van echt leer. Dit model is verkrijgbaar in lengtemaat 26 t/m 40 en breedtemaat 2 ½ , 3 ½  en 5. Een super stoer en hip laarsje met een patch aan de buitenkant en tevens verkrijgbaar in de kleur Olive.

Esra draagt maat 39 en breedtemaat 3,5. Omdat het leer is en ze helemaal gewend is aan sneakers zonder ondersteuning, zitten ze voor haar gevoel wat strak. Nu heeft Esra geen hele brede voet, dus ik verwachtte eigenlijk dat het een kwestie van inlopen zou zijn. En dat bleek zo te zijn 😊 Na twee keer dragen zitten ze als gegoten.

 

Twins kinderschoenen, twins & trackstyle, kinderschoenen review, girlslabel, tieners

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

shoesme, shoesme kinderschoenen, meisjesschoenen, meisjeslaarzen, leuke kinderschoenen, leuke meisjesschoenen, meisjesneakers, hippe kinderschoenen

Kleurrijke meisjesschoenen: de musthaves voor dit seizoen!

Wij zijn gek op mooie schoenen voor onze meisjes en we zijn dan ook altijd op zoek naar dat ene speciale...
shoesme sneakers, bloemensneakers, gebloemnde sneakers, sneakertjes voor meisjes

Bloemensneakers voor Indy

shoesme sneakers, bloemensneakers, gebloemnde sneakers, sneakertjes voor meisjes
herfst collectie kind, herfst schoenen, herfst meisjeskleding

Shoesme meisjesschoenen zijn zo mooi!

Shoe-lovers opgelet! De nieuwe Shoesme winter collectie is weer té gek. Dit najaar zijn de Shoesme kinderschoenen dé eyecatcher van...