Twinning sokken voor jou en je mini-me

30 oktober 2018

Voor het leuke merk Bonnie Doon mag ik wat items uitproberen en op de foto zetten. Wij kennen dit hippe kindermerk al wat langer en weten dat ze al sinds dat ik klein ben (en zelfs nog veel langer) al maillots en sokken maken van hele fijne kwaliteit. Wat ik zelf zo fijn vind, is dat er geen voelbare naadjes in de sokken zitten. En dat het zo mooi in de was blijft. Dit keer gaan we twinning sokken proberen.

Nog meer moeder dochter kleding>>

Bonnie Doon voor kekke sokken

Bonnie Doon is een echt Nederlands merk dat al jarenlang sokken, kniekousen en maillots ontwerpt voor het hele gezin. Kekke kleuren en patronen in combinatie met de zachtste katoen zorgen voor een hoog draagcomfort en natuurlijk hippe benen. Want ook al zie je je sokken niet altijd, leuke grappige sokken zijn wel een must en hartstikke hot!

Nieuwe collectie meisjessokken >>

Twinning sokken zijn eigenlijk best gaaf

Wij mogen samen twinning sokken en kniekousen uitproberen. Ja, samen! Dat betekent dat ik dus dezelfde geweldig leuke sokken draag als Veerle. Gaaf zeg! Twinning is echt wel winning! Allereerst hebben we de sokken met de unicorns aan. Wat zijn ze leuk zeg, donkerblauwe sokken met eenhoorns in zachte kleurtjes. Veerle vind ze prachtig en ze zitten haar prachtig. Je ziet en voelt meteen dat dit ander soort sokken zijn als die je op de markt koopt, dit is echt kwaliteit!

Ook maar even twinning kniekousen proberen

Daarna gaan we twinnen in onze zwarte kniekousen. Super leuke mini-me mode natuurlijk! Die zijn leuk en helemaal in met de gouden lurex randjes in de boord. Ook kun je ze prima over een dikkere panty dragen of over een maillot. En met de komende feestdagen is dit ook helemaal leuk! Zelf draag ik graag kniekousen onder mijn broek in de winter. Je ziet ze dan niet, maar ik ben nogal een koukleum en vind die warme kniekousen echt heerlijk.

twinning kniekousen, kniekousen meisjes, twinning sokken, bonnie doon, bonnie doon sokken, naadloze sokken, meisjessokken

Maillots van Bonnie Doon

Daarna krijgt Veerle ook nog 2 geweldige maillots aan. Het zijn dezelfde maillots, alleen de ene heeft hele felle kleuren en de andere juist rustige kleuren. Er zitten zoveel kleurtjes in waardoor het heel snel bij een outfit past. De ene maillot past perfect bij rood, blauw, geel of groen, terwijl de andere maillot perfect is bij grijs, oud roze, grijsblauw of zwart.

Op de website van Bonnie Doon kom ik nog veel meer leuke items tegen. De maillots zien er zo leuk uit alles is enorm leuk te combineren met… ja, met wat niet eigenlijk? Ik word hier behoorlijk hebberig van en maak in mijn hoofd al talloze combinaties. Ook kom ik onder andere sokken tegen met pandaberen, sterren, katten en ijsberen. Voor iedereen zit er wel iets bij.

gestreepte maillot, maillots, twinning sokken, bonnie doon, bonnie doon sokken, naadloze sokken, meisjessokken
gestreepte maillot, maillots, twinning sokken, bonnie doon, bonnie doon sokken, naadloze sokken, meisjessokken

Oproep Outfit of the Day

Mail je leukste twinning foto naar info@girlslabel.com en misschien zie jij je foto terug op onze website of social media!

De leukste winacties van dit moment >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

fashion trends

Fashiontrends voor de lente

Het voorjaar is aangebroken en dat beginnen we ook eindelijk aan het weer te merken. Het wordt buiten warmer, de...
d2c1_1800x

Prachtige Communiekleding voor die speciale dag

Dit voorjaar doet onze oudste dochter de communie. En uiteraard zijn we al op zoek naar een mooie communiekleding. Toen...
otto meisjeskleding

Een zomerse look voor je meisje

De zomer laat niet lang meer op zich wachten en we zijn dan ook al druk bezig om de garderobe...