Deze BFF’s gaan twinnen in de zon

21 maart 2019

BFF’s Robin en Robyn dragen het liefst hetzelfde. Ze vinden hetzelfde mooi, zeggen hetzelfde en doen hetzelfde. En ja, dan heten ze ook nog hetzelfde. Dus toen ik ze vroeg ze of ze twinning jurkjes willen dragen kun je wel raden wat het antwoord was. ‘Ja, natuurlijk!’. De meiden hebben ontzettend veel lol met elkaar en helpen elkaar ook, mooi om te zien hoe deze vriendschap al sinds de 1e dag van de kleuterschool duurt.

Nog meer LoFff zomerjurkjes >>

twinning jurkjes, twinning bff's, bff jurkjes, zomerjurkjes Lofff, lofff meisjeskleding

Twinning jurkjes van LoFff

Deze twinning jurkjes zijn van LoFff. LoFff staat bekend om haar mooie jurkjes en rokjes. Maxidresses en zwierige, korte zomerjurkjes horen bij LoFff. Bekijk de gehele zomercollectie hier. De zomerjurkjes die Robin en Robyn zijn heerlijk comfortabel. Het bovenstuk is lekker elastisch en heeft een zilveren biesje als extra mooi detail. De rok is van chiffon en lekker luchtig. Ook op een warme, zomerse dag zit deze jurk nog heerlijk. Hij is er trouwens ook met een kort mouwtje. Of als maxi dress. Maxi dresses zijn ook super leuk als twinning jurkjes.

lofff meisjesjurk, lofff meisjeskleding, lofff maxi dress, lofff meisjes, lofff zomerjurk

LoFff zomercollectie

De LoFff zomercollectie zit vol twinning jurkjes en dat vinden meiden tegenwoordig helemaal leuk. Of in hetzelfde jurkje de deur uit, of juist met de kleuren of printjes andersom. Of de een draagt hetzelfde jurkje met/zonder mouw. Zo kun je echt zo veel leuke twinning jurkjes samen combineren. Dat is het voordeel van de LoFff zomercollectie. De stijl van LoFff is echt meisjesachtig. Dit jaar zien we als thema Parijs terug; Je t’aime Paris. Maar ook de bekende, populaire modellen zien we dit jaar in andere, nieuwe kleuren en prints. En zo blijft LoFff succesvol en vernieuwend.

Ontdek zelf hoe leuk LoFff voor meisjes is en doe mee met de WINACTIE. Win shoptegoed en koop je favo jurk.

lofff meisjesjurk, lofff meisjeskleding, lofff maxi dress, lofff meisjes, lofff zomerjurk

Deze mooie jurkjes shop je hier.

twinning jurkjes, twinning bff's, bff jurkjes, zomerjurkjes Lofff, lofff meisjeskleding

De nieuwste zomerjurkjes van LoveStation 22 vind je hier >>

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

tienermeiden mode kleding

Tienermeiden zomermode shop inspo..

Wat hebben de merken deze keer aan zomermode in de collecties voor onze tienermeiden. Én welke merken zijn geschikt voor...
like flo zomer meisjes kleding

Ja eindelijk de zomerkleding aan! Shop inspo..

We hebben er dit jaar lang op moeten wachten maar eindelijk kunnen we de zomerkleding aan. De vrolijk gekleurde nieuwe...
fashion trends

Fashiontrends voor de lente

Het voorjaar is aangebroken en dat beginnen we ook eindelijk aan het weer te merken. Het wordt buiten warmer, de...