Twinnen met je kind, leuk of niet?

26 oktober 2019

Twinnen? Wat is dat dan weer? Nou heel simpel, twinnen houdt in dat je dezelfde kleding draagt, denk aan hetzelfde jurkje of hetzelfde shirtje. De naam ‘twinnen’ komt uiteraard van een tweeling die hetzelfde aangekleed wordt. Twinnen is nu niet langer alleen nog voor tweelingen, maar ook voor zusjes, broertjes of dus papa’s en mama’s met hun kinderen (of baasjes met hun huisdieren). Ik vind het heel leuk om soms (maar wel echt heel soms) hetzelfde aan te trekken als mijn meiden, zoals je op de foto’s wel kan zien. Dit beperkt zich wel tot redelijk neutrale kleuren en prints. Het aantrekken van dezelfde prinsessen pyjama of Minnie Mouse bikini is me toch net iets té.

Twinning moeder en dochter kleding >>

Twinnen met je kind

Mijn meiden vinden het ook fantastisch als ze hetzelfde aan hebben als ik. Super trots zijn ze dan, alleen dat is al goud waard toch? Ik moet zeggen dat ik het wel hou bij één kledingstuk. Zoals op de foto, met dezelfde soort broeken en dezelfde kleur schoenen, dat gaat mij wat te ver. Dat is erg leuk voor een foto, maar niet voor real-life. Voor de meiden combineer ik de trui dan bijvoorbeeld met een leuk rokje en zelf trek ik er dan wel een broek onder aan. Soms is het ook heel gaaf om niet exact hetzelfde kledingstuk te dragen, maar iets van dezelfde print. Bijvoorbeeld voor de meiden een jurkje en dan zelf van hetzelfde printje een shirtje of blouse.

twinnen met je kind

Trend

Het is ook echt wel een trend inmiddels. Toen ik net moeder werd, ruim vier jaar geleden, leek het me ook al leuk om te twinnen, maar nergens was iets te vinden. Inmiddels struikel je over de shops die twinning items aanbieden. Soms zie je zelfs van die foto’s voorbij komen van een heel gezin in dezelfde printjes. Of alle vier hetzelfde badkledingstuk. Ken je die foto’s? De man en zijn zoon een zwembroek in dezelfde print, de moeder een bikini en het meisje een zwempakje. Ieder natuurlijk zijn ding, maar mij is dat een brug te ver. Ik zie mijn man al lopen in z’n luipaardvelletje.

Conclusie, voor mij is twinnen met je kind zeker een dikke like, maar wel met mate!

Mocht je het zelf ook leuk vinden om te twinnen, alle truien die je op de foto’s ziet komen van Just Juul, een handmade shop.

twinnen met je kind, girlslabel, twinning, moeder en dochtersBarbara is de nieuwe blogger van Girlslabel. Je leest hier meer over haar.

Bekijk ook de twinning style van Roby en Mi-choe >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

20240501_074324

REVIEW | Fluffie Stuffiez + winactie!

Een knuffel die je niet alleen kan knuffelen, maar ook kan personaliseren en opnieuw tot leven kan brengen. Dat is...
garfield film

Nieuwe bioscoopfilm – Garfield + winactie

Garfield, de wereldberoemde typische binnenkat die een hekel heeft aan maandagen en dol is op lasagne, waagt zich buiten de...
zomer

Een glow up voor de zomer? Dit kun je doen

De zomer komt er weer aan. Dat betekent dat we weer massaal bezig zijn met onze looks. Misschien wil je...