hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding tussenjassen meisjes, tussenjassen, borgvesten, herfst mode meisje

Published on september 8th, 2017 | by Colinda

0

Herfst: tijd voor tussenjassen en warme borgvesten

Wat is het koud buiten… de herfst kondigt zich al vroeg aan dit jaar. Een warme winterjas is nog net te warm. Het is tijd voor fijne tussenjassen en warme borgvesten!

Fijne tussenjassen en borgvesten

Onze meisjes dragen ze graag; een makkelijk tussenjasje of nog liever een warm borgvest. Ze zijn heel comfortabel, je neemt ze zo mee en trekt ze makkelijk aan. De dikke winterjassen vinden ze nog veel te warm in de herfst. Door al dat spelen, rennen en sporten hebben de kids het snel warm, dus een tussenjas of borgvest zit ieder seizoen zeker in onze collectie. Wanneer het echt koud wordt, dan komen pas de winterjassen tevoorschijn. En laten we eerlijk zijn, ze zijn toch echt super leuk!

De leukste winterjassen meisjes

Inmiddels staan alle winterjassen voor meisjes online en wat zijn ze allemaal mooi! Diverse modellen van korte sportieve jacks tot lange parka’s. Helemaal hip dit seizoen is het bomberjack voor de meiden. Neem bijvoorbeeld de jassen van Scotch R’Belle, Vingino, Retour, Molo en Bellaire. Stuk voor stuk prachtige kinderkleding merken, met allemaal bijzonder mooie jassen voor aankomende winter.

Trends meisjesjassen

Winterwarme kleuren worden opgevrolijkt door kleurrijke herfsttinten en felle (neon) accenten bij de tussenjassen en borgvesten. We zien veel all-over prints en bloemenprints, beestachtig bont de fake fur jas,  shiny metallics, borduursels, kleurrijke kleuren en warme materialen. De stoere bomberjacks en comfy parka’s zijn dé trend deze winter.

BewarenBewaren
Comments are closed.

Back to Top ↑