Fresh new collection Tumble ‘N Dry

11 augustus 2016

Na een spetterende zomer, maakt Tumble ’N Dry zich op voor de herfst en winter. En dat gaat ondanks de donkere dagen en het koudere weer een topseizoen worden. Fijne denims, een hippe sportslook, gave grafische dessins, verrassende dierenprints: Tumble ’N Dry heeft dit najaar en deze winter voor elk wat wils.

Tumble N Dry winter 2016 – 2017

Babymeisjes: maak je op voor een vrolijke najaar/wintercollectie van Tumble ’N Dry in zachte pastels, met fluor-oranje/roze en verschillende grijstinten. Het wordt feest met de tutu rokjes, de tuniekjurkjes, comfy sweatpants en shirts met te gekke illustraties van bloemen, veren en hertjes.

Stippen, bloemen en happy teksten. Je vindt het in de collectie voor de wat grotere meiden. Wie van jurken houdt, zit dit najaar en deze winter goed. Tumble ’N Dry laat zich van z’n romantische en van z’n rock-kant zien. Zwart, midden grijs, off white, zacht roze en rood aangevuld met denim bepalen het kleurbeeld. Een belangrijke accent kleur is een fluorroze/oranje.

De collectie voor de grote meiden heeft twee gezichten: punk en girly feminin. En dat is terug te vinden in de stoere en girly prints. Zwart, groen en off white zijn volop aanwezig, goed te combineren de meer meisjes achtige tegenhanger als poederachtige oud roze.

‘Volop trend’ en ‘typisch Tumble ’N Dry’, zo laat de najaars/wintercollectie 2016 zich wel typeren. De mooiste kleding voor kids en nog super comfortabel ook!

Nieuwsgierig? Bekijk en shop de nieuwe collectie hier:

Tumble ‘N Dry

 tumble n dry winter 2016

Tumblendry kinderkleding, tumble n dry winter 2016, nieuwe collectie tumblendry

TumbleNDry, tumble n dry winter 2016

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

must-have basics dameskleding, basiskleding dames

7 Must-have basics die elke vrouw in haar kast moet hebben

Een goede kleerkast kan niet zonder goede basics. En nee hoor, die zijn niet voor iedereen anders. Basiskledingstukken moeten het...
4president kinderkleding kidsfashion

Een stoere en trendy collectie van 4PRESIDENT

Of je nu voor een gave print gaat of een uni item, jij kiest je eigen uitstaling volledig in de...
loedermoeder mama momlife last minute

Last minute mom

Je hebt moeders die overal aan denken en alles onthouden en je hebt de chaotische last minute mom die alles...