hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding Tumble n dry winter 2014-2015, kindermodeblog, girlslabel

Published on oktober 21st, 2014 | by redactie

0

Stoer in Tumble ‘N Dry

De nieuwe collectie van Tumble ’N Dry vind ik fantastisch en nu mogen we het testen. Iets wat ik super gaaf vind, alleen nu mijn dochter Holli nog. We gaan het voorleggen, want wat je moet weten dat Holli echt niet alles draagt hoor!! Ze heeft … hoe zal ik het zeggen, nogal een eigen smaak en als het haar niet bevalt dan wordt het ook echt niet gedragen door mevrouw.

Ik laat haar de set zien en ze is direct enthousiast! Een hele opluchting voor mij en meteen trekt ze de nieuwe kleding aan. Ze  is vooral helemaal weg van het koraal rode shirt met gouden letters en het mooie vestje met wolkenprint, wat ook erg stoer staat. De broek met grote stippen vindt ze wel cool, maar hij is zwart en dat is net niet haar lievelingskleur, want dat is eigenlijk blauw. Hij zit haar wel een beetje strak. Dat kan kloppen, want het is een model skinny, maar gelukkig met voldoende stretch zodat hij goed mee rekt.  Holli besluit de broek aan te houden en we gaan naar school.

Om 3 uur haal ik haar op van school en vraag hoe het gegaan is op school “ohw goed hoor” zegt ze, ik vraag haar en hoe zit je nieuwe kleding? “ohw goed hoor “ is wederom haar antwoord ‘ geen last van gehad’!! Dat betekent dat ze hier echt blij mee is en dus ook vaak zal gaan dragen.

De collectie voor deze winter van Tumble ’N Dry is een prachtige collectie, origineel, stoer en ook nog eens betaalbaar. Holli en ik zijn zeer tevreden en super blij met deze mooie set van Tumble ‘N Dry! Thanx!

Tumble n dry winter 2014-2015, tumblendry meisjeskleding, stoere meisjeskleding, girlslabel

Lees meer kindermodeblogs >>

Ga naar de Girlslabel Shop >>

Hippe meiden schoenen >>

Hippe meisjes jurken >>
Comments are closed.

Back to Top ↑