Sneak peek Tumble ‘N Dry nieuwe collectie

15 juni 2015

We kunnen niet wachten maar bijna is het zover, de nieuwe collectie van Tumble ‘N Dry komt binnen. Wij hebben al een groot deel van deze collectie mogen bewonderen op de beurs.  Na een spetterende zomer, maakt Tumble ’N Dry zich op voor de herfst en winter. En dat gaat ondanks de donkere dagen en het koudere weer een topseizoen worden. Fijne denims, een hippe sportslook, gave grafische dessins, verrassende dierenprints: Tumble ’N Dry heeft dit najaar en deze winter voor elk wat wils.

Babymeisjes: maak je op voor een vrolijke najaar/wintercollectie van Tumble ’N Dry in zachte pastels, met fluor-oranje/roze, grijsblauw en een beetje okergeel. Het wordt feest met de tutu, de dubbeldoek jumpsuit, round neck sweats en de te gekke illustraties van bloemen, paarden en zebra’s.

Stippen, strepen, sterren, bloemen, teksten, foto’s, ruiten en…luipaarden. Je vindt het in de collectie voor de wat grotere meiden. Wie van jurken houdt, zit dit najaar en deze winter goed. Tumble ’N Dry laat zich van z’n romantische en van z’n rock-kant zien. Zwart, midden grijs, off white, zacht roze en rood aangevuld met denim bepalen het kleurbeeld. Een belangrijke accent kleur is een fluorroze/oranje.

De collectie voor de grote meiden heeft twee gezichten: punk en girly feminin. En dat is terug te vinden in de prints. Naast stoere teksten, kom je girly teksten met steentjes en glitters tegen. Zwart en off white zijn volop aanwezig, goed te combineren met rood en koningsblauw. De meer meisjes achtige tegenhanger is een poederachtige oud roze.

‘Volop trend’ en ‘typisch Tumble ’N Dry’, zo laat de najaars/wintercollectie 2015 zich wel typeren. De mooiste kleding voor kids en nog super comfortabel ook!

Shoppen? Bekijk en shop de nieuwe collectie hier:

KixxTumble ‘N Dry

Tumble n Dry kinderkleding winter 2015-2016, tumblendry online kopen, tumblendry , nieuwe collectie, kinderkleding, kindermodeblog, girlslabel

Tumble n Dry kinderkleding winter 2015-2016, tumblendry online kopen, nieuwe collectie tumblendry winter, kinderkleding, kindermodeblog, girlslabel

Lees meer kindermodeblogs >>

Ga naar de Girlslabel Shop >>

Hippe meiden schoenen >>

Hippe meisjes jurken >>

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

must-have basics dameskleding, basiskleding dames

7 Must-have basics die elke vrouw in haar kast moet hebben

Een goede kleerkast kan niet zonder goede basics. En nee hoor, die zijn niet voor iedereen anders. Basiskledingstukken moeten het...
4president kinderkleding kidsfashion

Een stoere en trendy collectie van 4PRESIDENT

Of je nu voor een gave print gaat of een uni item, jij kiest je eigen uitstaling volledig in de...
loedermoeder mama momlife last minute

Last minute mom

Je hebt moeders die overal aan denken en alles onthouden en je hebt de chaotische last minute mom die alles...