Trap er niet in… Succes verzekerd!

17 april 2020

Poep is hilarisch, elk kind weet dat. Als kleuter is het woord al genoeg om een giechelbui te laten beginnen. Maar mijn 11 jarige dochter is minder snel onder de indruk. Maar goed dat iemand dit Trap Er Niet In spel heeft bedacht om haar eraan te herinneren: poep is hilarisch.

Bekijk hier populair houten speelgoed >>

Trap er niet in winactie, hasbro, familiespel, poepspel, trap er niet in

Trap Er Niet In spel

Het idee is simpel, Trap Er Niet In! Loop geblinddoekt over een plastic mat met daarop verschillende mooi-gevormde drollen van klei. Diegene die in de minste drollen gaat staan heeft gewonnen. In de doos zitten: een plastic mat, 4 bakjes met bruine klei (2 lichtbruin en 2 donkerbruin), een blinddoek, een plastic vormpje om de drollen mee te maken.

Trap er niet in winactie, hasbro, familiespel, poepspel, trap er niet in

Vies gevoel tussen je tenen

De blinddoek die erbij zit, is te verstellen. Maar zelfs wanneer deze op de juiste maat is versteld, kun je, met een beetje moeite, onder de doek door kijken. Dus zelf je ogen dicht houden is wel zo handig. En ook veel leuker, want die lekker smeuïge klei tussen je tenen is erg grappig.

Gezellig samen spelen

Samen met een vriendin heeft Eva het spel uitgeprobeerd. Ze wilden naast mooi-gevormde drollen ook wat meer natuurlijk uitziende drollen. En hebben zich daarom creatief uitgeleefd. De klei laat zich makkelijk kneden en vormen. Een variatie aan kleur en vorm werd op de mat gelegd.

Eerst waren de meiden heel voorzichtig met hun blote voeten aan het wandelen en zodra er klei gevoeld werd, werd meteen de voet opgetrokken. Maar na een aantal pogingen werd er “eerlijk” gestapt en werden de drollen goed getroffen. En zoals verwacht: het was hilarisch. 2 gillende en giebelende meiden die geblinddoekt in klei stapten. Ook voor mij zeer vermakelijk om te zien.

Trap er niet in winactie, hasbro, familiespel, poepspel, trap er niet in

Geen viezigheid na het spelen

Mocht je vrezen voor een kliederboel: de klei blijft een net hoopje, ook wanneer het uitgesmeerd is. En komt makkelijk los van de plastic mat. Na het opruimen was het ook écht opgeruimd: geen kleine stukjes klei die per ongeluk losgeraakt waren.

Eva en haar vriendin vonden het een leuk spel, ze hebben het later zelf weer tevoorschijn gehaald en opnieuw gespeeld. Al hadden ze zich toen als doel gesteld zo véél mogelijk drollen te raken.

Trap er niet in winactie, hasbro, familiespel, poepspel, trap er niet in

Overzicht van alle winacties >>

Big box of games, lekker samen spelen >>

Cadeautips voor meisje 10 jaar >>

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

buitenspeelgoed voor meisjes

Het leukste buitenspeelgoed voor meisjes

Buitenspelen is zo ontzettend belangrijk voor kinderen. Niet alleen voor de gezondheid en de beweging maar ook voor de ontwikkeling....
smartgames jumpIN' spelletjes denkspelletjes girlslabel leuke spelletjes

SmartGames JumpIN’ Limited Edition

Help de konijntjes om zich al springend te verstoppen. Laat de konijnen over vossen, andere konijnen en paddenstoelen springen totdat...
buitenspelen tips buitenspeelgoed speelgoed spelen

Leuk klein buitenspeelgoed voor de zomer.

April doet wat hij wil en nadat we al een heerlijke tijd aan het einde van Maart van mooi weer...