Ad SquareAd Square


Fashionblog

Published on december 4th, 2017 | by Mi-choe

0

SALE by TOPitm: een merk naar ons hart

Misschien weet je inmiddels van welke kledingstijl onze fashion hartjes (en die van onze meiden) sneller van gaan kloppen. En TOPitm heeft het helemaal begrepen. Wat willen kinderen dragen? Comfortabele kleding waarin ze vrij kunnen bewegen, maar waarmee ze toch mooi voor de dag kunnen komen. De herfst- en wintercollectie van TOPitm heeft weer ruime keuze in rokjes, jurkjes en leggings. Joehoe! Zoals als mijn dochter Robyn dan zegt: “een legging telt ook als een broek, hoor.”

In dit geval moet ik dat beamen. Deze leggings zijn niet zomaar effen zwart of blauw. Deze leggings geven net zo’n ‘aangekleed’ gevoel als een gewone broek. En die leuke printjes of subtiele rand geven de legging dan weer wat extra’s mee.

Mix en match kan niet verkeerd gaan

De super leuke rokjes, de gave leggings en de coole shirts. De kleuren passen allemaal bij elkaar. De jurkjes horen bij de leggings en de teksten geven je outfit een knipoog. We zien in deze collectie weer de vrolijke streepjes en glitter terug. Zeker bij de jonge meiden vind ik een beetje glitter wel op zijn plaats. Ze moeten juist stralen en glitter kan daaraan een beetje bijdragen.

Toeval bestaat niet

Als Emanuelson je achternaam is en het rokje ‘Emanuele’ helemaal je smaak is kan dat geen toeval zijn, aldus onze wijze kleuter Robyn. De glitter in de band maakt het rokje helemaal af. De legging ‘Kalla’ met de streep aan de zijkant past perfect onder dit rokje. Qua shirt met tekst zouden we met dit huishouden zeker uitkomen op: “I’m pretty sure I’m not”. Dit shirt ‘Emilia is super gaaf door de gele striksluiting op de rug. Wat een gaaf detail!

Laagjes is hier het credo

Iedere winter komen we weer uit op laagjes. Met laagjes ben je overal op voorbereid en dat is enorm handig met dit klimaat. Daarom hangen er bij ons steevast allerlei jasjes, jacks en vestjes in de kast. Handig om snel even aan te schieten als het wat killer wordt. TOPitm voelt dat prima aan. Vest ‘Melanie is neutraal en dus makkelijk te combineren, zonder op zichzelf saai te zijn. Het perfecte vest voor een wisselvallige dag.

Alle items van TOPitm shop je nu in de WinterSale met 30% korting bij:

Olliewood

BewarenBewaren

Share Button

Tags: , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑