Fajah’s choice: Top 5 zomeroutfit

26 april 2017

De zomer komt langzaam maar zeker weer in zicht en een nieuw seizoen betekent nieuwe kleding! Mijn meiden zijn alweer druk aan het kijken naar een nieuwe garderobe. De tijd dat mama wel even bepaalde wat er gekocht moest worden, is (helaas) wel zo’n beetje voorbij. Mijn dametjes kiezen hun kleding graag zelf. Stiekem vind ik het ook wel weer leuk, ze ontwikkelen hun eigen stijl en hoewel ik het lang niet eens ben met alle keuzes die ze maken, vind ik het erg belangrijk dat ze kleding kiezen waar ze zich prettig in voelen. Trends zien we wel, maar volgen we niet per se. Maar goed, deze zomer is er veel kleur te zien en alles mag en alles kan! Kijk daar houden we van!

Van uren in de stad rondhangen op zoek naar kleding worden we niet echt vrolijk. Online shoppen daarentegen vinden we wel erg leuk.

Fajah is 9 en een echt meisje meisje. Het liefst draagt ze alleen maar jurkjes en roze. Maar een leuke print wil ze ook nog wel eens dragen.

Dit is de kleding die Fajah uitkoos voor haar nieuwe zomer garderobe:

top5 zomeroutfit

1) Een Vingino denim short met een used-look washing Ook handig; verstelbaar elastiek in de tailleband. Fajah is vrij smal dus dan is een verstelbare tailleband erg fijn. De bedoeling is om de denim short te combineren met het

2) Flamingo shirtje van Someone. Een leuk ecru shirtje met pailletten die omkeerbaar zijn. Helemaal een trend, wanneer je over de pailletten ‘wrijft’ verandert de flamingo van kleur.
Tja, jurkjes dus. Voor de zomer eigenlijk ideaal en ik snap dat Fajah graag jurkjes draagt. Op Kixx online staan veel leuk draagbare jurkjes. Dat de fase “prinsessenjurkjes” nu voorbij is, vind ik helemaal niet erg. Hoe vaak ik niet in de supermarkt heb gelopen met “prinses Fajah”….
Fajah is helemaal weg van het

3) Neon-oranje Quapi jurkje. De zilverkleurige glitter applicatie is in de vorm van een ananas. Het gevlochten ceintuurtje geeft een leuke twist.

4) Het blauwe tricot Wild jurkje is mijn persoonlijke favoriet. De kolibri fotoprint, love it!

5) De NoNo Salopette Short oogt stoer, door de animal print, speels gecombineerd met roze en goud in de tailleband.

-Miryam

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Ontwerp-zonder-titel-1

Leuke tips! Hoe brengt Sint de cadeautjes bij jouw?

Hoe laat jij ieder jaar die pakjes toch weer aangeleverd komen? Ik vind het toch een hele klus om ieder...
Ontwerp-zonder-titel-2

Een hippe meidenkamer voor twee

De kamer voor jouw dochter is een leuk project om samen als moeder en dochters aan te pakken. Hartstikke spannend...
20231129_143925

Review – Sister styling Head Princess van Baby born

Baby born, het eerste waar je dan aan denkt zijn babypoppen en accessoires die daarbij horen. Maar Baby born heeft...