Tom & Jerry: Sjakie en de chocoladefabriek

12 juli 2017

Het is vakantie en dan is het tijd om leuke films te kijken. En wat voor een! Ons favoriete komische animatieduo is terug! Warner Bros. Home Entertainment presenteert vanaf vandaag de DVD Tom & Jerry: Sjakie en de chocoladefabriek. In dit avontuur helpen Tom & Jerry op hun eigen manier Charlie Bucket te voorkomen dat een special snoepje uit de chocoladefabriek wordt gestolen. Maak je samen met de ondeugende kat en muis klaar voor de nieuw avontuur in de meest bijzondere fabriek ooit. Zeg nou zelf, wie wil er niet meereizen in een wereld vol chocolade?

Het verhaal

Van alle chocoladerepen in het land bevatten slechts vijf repen een gouden ticket. Iedereen wil één van de tickets bemachtigen, want deze geeft toegang tot de wereldberoemde chocoladefabriek van Willy Wonka. Tom en Jerry krijgen het laatste ticket in handen en helpen hiermee Charlie Bucket, een lief jongetje, om toegang te krijgen tot het chocoladeparadijs. Ze krijgen een rondleiding door de fabriek van oompa-loompa muis Tuffy. Werkelijk alles wat ze zien is eetbaar en er stroomt zelfs een rivier van chocolade! Tot ze ontdekken dat er gevaar op de loer ligt. Met elkaar moeten ze voorkomen dat één van de concurrenten van Wonka het recept van een speciaal snoepje, bekend als de Eeuwige Gobstopper, steelt.

De animatiefilm is gebaseerd op het boek Charlie and the Chocolate Factory van Roald Dahl en geïnspireerd op de klassieke muzikale film Willy Wonka and the Chocolate Factory.

Vanaf vandaag verkrijgbaar op DVD

Tom en Jerry- Sjakie en de chocoladefabriek

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

must-have basics dameskleding, basiskleding dames

7 Must-have basics die elke vrouw in haar kast moet hebben

Een goede kleerkast kan niet zonder goede basics. En nee hoor, die zijn niet voor iedereen anders. Basiskledingstukken moeten het...
4president kinderkleding kidsfashion

Een stoere en trendy collectie van 4PRESIDENT

Of je nu voor een gave print gaat of een uni item, jij kiest je eigen uitstaling volledig in de...
loedermoeder mama momlife last minute

Last minute mom

Je hebt moeders die overal aan denken en alles onthouden en je hebt de chaotische last minute mom die alles...