hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Lifestyle tina, tina vriendenboekje, meidendingen, girlslabel

Published on november 19th, 2019 | by Manja

0

Tina & meidendingen

Wie kent het weekblad Tina nou niet, ik denk dat de mama’s van nu, als meisje heel wat tina’s hebben versleten, ik in ieder geval wel! En ik weet nog heel goed als er dan een poster of kleinigheidje in zat, voelde dat als de jackpot winnen! Mijn dochter is nu 8 jaar, en begint de meiden tijdschriften steeds leuker te vinden, de Tina hadden we overigens nog nooit gehaald, maar het valt in de smaak hoor!

Tina

Tina is een Nederlands weekblad gericht op meiden tussen de 8 en 12 jaar. In het tijdschrift staan onderwerpen centraal die vooral heel herkenbaar zijn voor meiden op die leeftijd. Het weekblad Tina is een mengeling van posters, nieuwtjes, testjes, knutsels en stripverhalen. De eerste editie verscheen in 1967, dit geeft wel aan hoe een groot succes Tina in al die jaren is geweest en nog steeds. En sinds 1991 word er jaarlijks een Tina-dag georganiseerd.

Toen de vraag kwam of we dit Tina pakket wilde reviewen, twijfelde ik nog even is dit al voor haar leeftijd? Dus ik besloot het haar zelf te vragen, en ze reageerde meteen heel enthousiast, ze had duidelijk wel van de Tina gehoord. En kon dus ook bijna niet wachten tot het geleverd werd.

meidendingen, meisjesdingen, girlslabel, tina weekblad, tina vriendenboekje, tina bestiesboek

Echte meidendingen

Steeds meer houd ze van die echte meidendingen, kleine lipglosjes, leuke pennen en schriftjes, echt van die hebbedingetjes. Dus ze kon haar geluk niet op, toen ze zag wat er in dit pakketje zat!

tina, tina vriendenboekje, meidendingen, girlslabel

Lekker schrijven in het Tina vriendenboekje

Tina vriendenboekje

Een Tina vriendenboekje valt altijd in de smaak en het is ook zo leuk voor later, ik heb de mijne nog en het is zo grappig om het af en toe nog eens door te bladeren. Ik gok dat het vriendenboekje van Zara snel gevuld is, want ze wil er eigenlijk meteen mee op pad.

Tina bestiesboek

Het Tina bestiesboek, staat vol met stripverhalen, dit is nog wel iets lastig voor haar maar dat maakt het niet minder leuk, verder staan er natuurlijk ook echte meiden dingen in en ligt het boek inmiddels al onder haar kussen, zodat ze even kan lezen voor het slapen gaan.

Leuk om samen met je BFF in te vullen! >>

Het tasje met wrijf pailetten (altijd goed!) heeft Zara gevuld met een lipglosje, want die is als je 8 bent natuurlijk onmisbaar! 😉 En het schriftje met nu al haar lievelingspen ligt op haar bureau. Met dit alles maak je een meisje van 8, helemaal gelukkig natuurlijk.

WINACTIE (3x kans)

Denk jij dat jouw dochter ook blij wordt van deze leuke Tina items? Doe mee met onze winactie en maak kans op een Tina prijzenpakket bestaande uit een Tina vriendenboekje en een Tina bestiesboek.  Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij wilt winnen. De namen van de 3 winnaars staan 27 november hier op Girlslabel.

De gelukkige winnaars zijn: Eveline Jacobs, Roos de Korte en Amber Hoefslag van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@girlslabel.com met je adresgegevens dan zorgen wij dat jullie het TINA prijzenpakket thuisgestuurd krijgen. Veel plezier ermee!

vriendenboekje van tina

Vriendenboekje kopen? Alle Vriendenboekjes online
Comments are closed.

Back to Top ↑