hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding Street Called Madison, tienerkleding, nieuwe girlslabel, Luna Hill

Published on september 4th, 2016 | by redactie

2

Nieuw tienermerk Street Called Madison

Een nieuw kledingmerk gemaakt voor én door hippe tieners … dat is Street Called Madison. Het urban tienermerk is genoemd naar de straat waarin de fictieve karakters Luna Hill en Charlie Ray opgroeiden samen met hun vrienden.

Het merk vertelt hun levensverhaal. Charlie is iets ouder dan Luna Hill en heeft een hondje genaamd Mr. Spikey. Deze speelt een belangrijke rol in de kleding van Street Called Madison. Zo kom je hem bijvoorbeeld tegen op de gebreide Mr. Spikey trui. Luna (girls) en Charlie (boys) vormen de basis van S.C.M., een straat die we ons allemaal voor kunnen stellen en die je in veel steden zult vinden. Heel herkenbaar en actueel voor tieners die hun straat als geen ander kennen.

Street Called Madison, tienerkleding, nieuwe girlslabel, Luna Hill

Collectie Street Called Madison

De collectie Street Called Madison is ontstaan door de samenwerking met modebewuste tieners. Ze zijn samen met bedenker en oprichtster Moniek Veldt om tafel gaan zitten om te kijken wat deze leeftijdsgroep nu echt wil dragen. Uit deze brainstormsessies is een collectie voor jongens en meiden ontstaan. Het Marketing Kids Team bestaande uit actief bloggende en vloggende tieners zorgt voor actuele uitingen omtrent het merk. Zo blijven ze dicht bij de doelgroep staan en hierdoor is het merk nu al super populair.

Deze urban tienercollectie bestaat uit toffe winterjassen, sweaters, truien, rokjes en shorts, maar ook jurkjes maken deel uit van dit eerste seizoen S.C.M. Het nu al populaire tienermerk is verkrijgbaar vanaf maat 116 tot en met maat 176. Comfy & stylish en hot & wanted is deze kleding, dus zorg dat de garderobe van je tienergirl helemaal up-to-date is met de toffe items van Street Called Madison. We love it!

Bekijk en shop deze urban Street Called Madison tienerkleding oa bij:

Kixx-online

Street Called Madison, tienerkleding, nieuwe girlslabel, Luna Hill

street called madison winter 2106-2017

Street Called Madison, tienerkleding, nieuwe girlslabel, Luna Hill, tiener winterjas, winterjas voor meisjes
Back to Top ↑