hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Uittips the lion king, the lion king winactie

Published on juli 18th, 2019 | by redactie

0

The Lion King + WINACTIE

Het kan je gewoonweg niet ontgaan zijn; de nieuwe The Lion King film draait in de bioscopen! Misschien ben je zelfs al net als vele anderen al naar deze prachtige familiefilm geweest. En anders staat het vast en zeker op je to-do-lijst voor deze vakantie. Wij gaan zeker met het hele gezin. Deze bioscoopfilm willen wij niet missen! Doe mee met onze winactie onderaan dit bericht.

The Lion King

In deze geheel nieuwe Disney Live Action film van regisseur Jon Favreau, reist The Lion King naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstige koning is geboren. Simba adoreert zijn vader, koning Mufasa, en neemt zijn eigen koninklijke bestemming ter harte.

the lion king, the lion king winactie

Maar niet iedereen in het koninkrijk viert de komst van de nieuwe welp. Scar, Mufasa’s broer – en voormalig erfgenaam van de troon – heeft zijn eigen plannen. De strijd om Pride Rock wordt geteisterd door verraad, tragedie en drama, wat uiteindelijk resulteert in Simba’s verbanning. Met de hulp van een paar nieuwsgierige nieuwe vrienden zal Simba moeten uitzoeken hoe hij kan opgroeien en terugnemen wat hem rechtmatig toekomt.

De sterrencast bestaat uit Donald Glover als Simba, Beyoncé Knowles-Carter als Nala, Chiwetel Ejiofor als Scar, James Earl Jones als Mufasa, Billy Eichner als Timon en Seth Rogen als Pumbaa.

the lion king winactie

WINACTIE (2x kans)

Ben jij ook helemaal fan van deze prachtige Disney film? Dan willen wij jou graag blij maken met deze prachtige prijzenset, bestaande uit:

  • Eco cup
  • Notebook
  • Pen

Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij deze prijzenset wilt winnen. De namen van de 2 gelukkige winnaars staan 29 juli hier op Girlslabel. Good Luck!

De winnaars zijn: Heidie van der Steeg en Penelope Broos, van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@girlslabel.com met je adresgegevens. Dan zorgen wij dat jullie zsm de prijzenset thuisgestuurd krijgen. Have Fun!

 
Comments are closed.

Back to Top ↑