hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Blogs the best thing in life

Published on juni 14th, 2018 | by Carola

0

The best thing in life…

In mijn vorige blogs heb ik jullie mee terug genomen naar de periode waarin ik ontslag nam en heb ik uitlegt hoe dit gegaan is. Nu wil ik jullie meenemen naar afgelopen weekend. Mijn ouders hebben een caravan in Renesse, een plek waar ik heel graag kom, al jaren lang. In de loop der jaren is er natuurlijk heel veel verandert aan de activiteiten die ik kan doen.  Soms heb ik moeite om dit te accepteren, maar ik blijf mijn best doen. Ik zoek naar het positieve. Net zoals afgelopen weekend.  Het was super lekker weer en omdat mijn ouders op vakantie waren, konden wij naar de caravan.

Lees ook: stoppen met werken >>

The best thing in life

vakantie renesse, girlslabel, mamablogWat doe je als je in Renesse bent en de zon schijnt? Uiteraard naar het strand!

Om het zo goed mogelijk vol te kunnen houden, is Marcel met de kinderen gaan wandelen naar het strand. Kids in de bolderkar en zo vertrokken ze. 2 blije koppie, eigenlijk 3 natuurlijk als ik die van papa mee tel 😉

Ik ben later gegaan. Op de fiets.  Wanneer ik bij de duin ben, stap ik van de fiets af. Ik kan de duin beter oplopen dan fietsen. Vervolgens fiets ik hem wel naar beneden. Mensen om mij heen zie ik kijken en hoor ik praten. Niemand die dit snapt… Dat zijn die vooroordelen en veroordelingen die ik eerder besproken heb. Zo vervelend.

Ik ben denk ik een half uur tot en uur bij de kids geweest. Wat een blijdschap! Wat genoten deze twee kindjes. Scheppen, kuiken graven, over de golven springen. Super!

’s Middags ben ik 1 ½ uur op bed gaan liggen. Daarna zijn de kindjes nog naar de speeltuin gegaan.

Tegenslag

De dag erna merkte ik met opstaan alweer een tegenslag. Pijn aan mijn bil. Dat is de plek waar ik bekkenpijn heb. Balen zeg.

De kindjes willen nog een keer naar het strand en deze keer gaat papa alleen met de kinderen. Weer vertrekken ze met de bolderkar. Het ziet er zo leuk uit. Alle twee hun zonnehoedjes op, leuke kleding aan. Het lijkt wel een echte vakantie. Maar Noortje maakt zich, zoals bijna altijd, zorgen om mij. “Maak je ook wel plezier mama?!”  Natuurlijk zeg ik altijd volmondig  “Ja”  Maar nu zie ik ze lopen en denk ik natuurlijk ook “Was ik maar gezond en kon ik alles maar doen wat ik zou willen.”

Dan moet ik weer leren accepteren en genieten van de kleine dingetjes.

’s Middags zijn Noortje en Noud muntblaadjes gaan plukken en hebben we samen verse muntthee gezet. Deze hebben wij ook aan de buren gegeven.  Dit zijn de kleinere, maar ook waardevolle dingen.

The best thing in life are people that you love, the places you go and the memories you make!

Wat zijn jullie mooiste herinneringen?

Ga naar de Girlslabel Shop >>

Leuke meisjes zomerjassen >>

Hippe meisjes jurken >>

Badpakken en bikini’s voor meisjes >>

 
Comments are closed.

Back to Top ↑