hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Testmama Testmama gezocht Red Rag kinderschoenen

Published on september 24th, 2014 | by Colinda

0

Testmama gezocht Red Rag kinderschoenen

De wereld van Red-Rag is een creatieve, inspirerende broedplaats, een ‘vrijstaat’ waarin alles anders is. Vandaar die uitdagende, stoere attitude. Red-Rag bekijkt de wereld door een brutale bril en verlevendigt de boel met een flinke dosis humor. Eigenzinnige, kleurrijke types en levensgenieters met een eigenwijze en prikkelende instelling. Sterke karakters die zich niets laten voorschrijven door trends. Ze zijn dol op onverwachte, ongekunstelde schoonheid en verrassend design. Als het om schoenen gaat kiezen ze voor authentieke, modieuze ontwerpen die met veel liefde gemaakt zijn. Spreekt dit jou aan? Lees verder Testmama gezocht:

Op Boyslabel: Test moeders gezocht >>

REd Rag kinderschoenen, Red Rag meisjesschoenen

Tip: Shop hier deze mooie Red Rag schoenen

Testmama gezocht

Wij zijn benieuwd hoe jij en je dochter deze Red Rag schoenen vinden. Willen jullie onze Testmama en dochter worden?

Je krijgt onderstaande Red Rag schoenen opgestuurd en het is bedoeling dat je hier een testverslag over schrijft. Wij willen graag van jou weten wat jij en je dochter van de schoenen vinden, hoe het comfort en de pasvorm is. Kan ze hier goed mee lopen, rennen, spelen en hoe zit het met de slijtage? Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Natuurlijk mogen bij dit verslag een paar leuke foto’s van jouw dochter met haar nieuwe schoenen niet ontbreken. Dit alles komt op de Girlslabel site en op de Girlslabel facebookpagina te staan.

Wij zoeken een Testmama met dochter!

Wat moet je hiervoor doen? Vul onderstaand formulier in en vul hierbij ook in naar welke schoenmaat de voorkeur uitgaat (deze schoenen zijn er vanaf maat 29 tot en met 38). Woensdag 1 oktober maken wij de testmama bekend hier op Girlslabel.

De gelukkige testmama met dochter is geworden: Nynke Koenen. Zij ontvangen deze stoere Red-Rag sneakers in maat 33. Binnenkort is hun verslag te lezen hier op Girlslabel en volgt er nog een leuke winactie met Red-Rag schoenen! Dus blijf ons volgen!

Bekijk hier de leukste meisjesschoenen >>
Comments are closed.

Back to Top ↑