hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Meisjestassen

Published on maart 6th, 2014 | by redactie

0

Snoepjes van tasjes van Lief!

Het leuke merk Lief! heeft snoepjes van tassen in haar nieuwste meiden collectie. De serie heet “Sweats and Treats” en is een explosie van zuurstokroze tasjes met als thema snoepjes. Er is zelfs hippe rugzak met een snoephuisje er op. De vrolijke ruitjes en schattige blauwe strikjes maken het geheel helemaal af. Welk meisje wil nu niet zo’n snoepje van een tas? Deze leuke tassen van Lief zijn o.a.verkrijgbaar bij Hippebeestjes.nl.

lief-kinderrugzak-little-garden, tassen van lief lief-kinderrugzak-met-voorvakjes-sweats-and-treats, tassen van lief

Ook het leuke tasje Little Garden uit de vorige collectie is nog verkrijbaar en een mooi alternatief voor meisjes die graag een iets minder zoet en roze tasje willen. Maar natuurlijk wel in de leuke eigen stijl van Lief!. Als je op zoek bent naar een tasje als schooltas voor een kleine diva, dan vallen deze tasjes vast in de smaak.

Lief! is een oerhollands merk, dat is opgericht in 2005. Na de start met een leuke collectie baby- en kinderkleding is Lief! inmiddels uitgegroeid tot een merk met een brede collectie artikelen voor kinderen, van rompertjes tot meubelen. Allemaal met een unieke eigen stijl die kenmerkend is voor Lief!: schattig, kleurrijk, met mooie patroontjes en grappige teksten of mooie afbeeldingen.

Tip: Hippebeestjes.nl verkoopt ook nog veel meer leuke rugzakjes en tasjes voor kids!

Lief meisjestas
Comments are closed.

Back to Top ↑