hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Lifestyle

Published on oktober 17th, 2014 | by redactie

0

Tanden poets les

Goed je tanden poetsen is een kunst op zich. Neem er de tijd voor, want met je tanden moet je een heel leven doen. En een stralende lach met mooie tanden is de wens van veel mensen. Daarom zeggen wij ook tegen onze kinderen dat ze goed hun tanden moeten poetsen en krijgen ze ook poetsles op school of soms bij de tandarts zelf. Een tip is om onderstaande ‘tanden poets les’ uit te printen en in een badkamerkastje te hangen. Wanneer de kinderen gaan poetsen kunnen ze deze bekijken en precies de stappen volgen, zodat het een gewoonte wordt en dat ze uiteindelijk iedere ochtend en avond netjes hun tanden poetsen.


Wat ook een handige hulp is om nog beter te poetsen is de Sonicare van Philips. Deze ultieme Sonicare reiniging belooft een stralend gebit! Met als gevolg na een paar keer poetsen al een stralend resultaat en gezondere wittere tanden.  Alles in één verzorging voor grondige reiniging van tanden, tandvlees en tussen de tanden. Grondige reiniging verwijdert vlekken van de tanden met schone en wittere tanden als resultaat. De oplossing voor mooie tanden en niet alleen bij de kinderen, want mama is ook verkocht!

06-1
Comments are closed.

Back to Top ↑