Maak je eigen t-shirt en val op!

31 januari 2019

Vaak zie je dat bedrijven allerhande producten laten bedrukken. Puur om reclame te maken. Maar die bedrukking kan natuurlijk ook super leuk zijn voor jezelf. En dan hoef je echt geen reclame te maken, voor jezelf, maar wat dacht je van de naam van je kind op de rug? Of een logo van het sportteam op de borst? T-shirts laten bedrukken is leuk en vernieuwend.

Wat zijn de meisjesmode trends van deze zomer? >>

T-shirts laten bedrukken, t-shirt bedrukken, t-shirt met naam, t-shirt uniek, kika run, kids run kikaT-shirts laten bedrukken voor jezelf

Een paar jaar geleden hebben wij voor het eerst meegedaan met de Kika Kids Run in Rotterdam. Robyn heeft leren geld ophalen voor het goede doel en geleerd dat men dus haar sponsort vanwege de prestatie die zij levert en natuurlijk het goede doel zelf. Om dit evenement nog iets specialer te maken voor haar, heb ik T-shirts laten bedrukken.

 

T-shirts laten bedrukken, t-shirt bedrukken, t-shirt met naam, t-shirt uniek, kika run, kids run kikaOpvallen tijdens evenementen

Robyn mocht zelf de kleur van het t-shirt kiezen. Tegenwoordig zijn er tal van kleuren die bedrukt kunnen worden. Natuurlijk koos zij knalroze. En omdat we samen zouden lopen had ik er ook maar eentje voor mezelf besteld. Met het logo van het evenement voorop, in dit geval de Kika Run en onze namen achterop, hadden wij unieke t-shirts. En omdat men veelal in de kleuren van Kika was, oranje en paars, vielen wij wel op met deze stoere, roze shirts. Ook riepen mensen langs de kant onze namen, om ons aan te moedigen. Extra makkelijk als op de voorkant je naam is gespeld en op de achterkan je naam ook nog te zien is.

Met de familie hetzelfde shirt

Wanneer kun je ook t-shirts laten bedrukken? Wat dacht je van een zwangerschap? Toen ik zwanger was van Sef, hebben wij Robyn een t-shirt aangegeven waarop stond dat ze grote zus is. En zo liep ze rond tot de familie het shirt goed had bekeken. Nog leuker is het om zo’n t-shirt persoonlijk te maken, met eigen afbeelding en bijvoorbeeld naam. Ook van andere familie aangelegenheden is het leuk om hetzelfde shirt te dragen, een shirt dat niemand anders heeft. Goed voor de saamhorigheid! Tieners laten graag shirts bedrukken voor een groepsvakantie of festival. Kortom, druk je stempel erop en wees uniek.

Lees hier wat onze mama’s allemaal meemaken >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

meisjes winterkleding

Toffe herfst en winter collecties 2023-2024

We zijn er dit jaar al vroeg aan toe! Je kunt de herfstcollectie niet snel genoeg gaan shoppen want deze...
otto meisjeskleding

Een zomerse look voor je meisje

De zomer laat niet lang meer op zich wachten en we zijn dan ook al druk bezig om de garderobe...
Even voorstellen...

Even voorstellen – Leandra (loedermoeder)

Even voorstellen hoe het werkt in deze loederfamilie die hun kind gewoon een koekje geeft als ze dat wil, de...