hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Meisjesschoenen

Published on oktober 29th, 2014 | by redactie

0

Floor test Supra Sneakers

Floor heeft voor Girlslabel een paar gave sneakers van Supra getest.

Meiden van 11 en schoenen…. Het kan alle kanten op. Stoer en cool, maar ook nog glitter met een hakje. Deze Supra Sneakers hebben van alles iets. Het model van een stoere sportieve schoen en een coole metallic donkerblauwe glans gecombineerd met een meisjesachtige bloemetjes motief.

Floor was bij het zien van de schoenen meteen enthousiast. En wat doe je dan, meteen aantrekken natuurlijk. De veters wat losser maken, voeten erin en (gelukkig) ze passen. De schoenen ogen klein, een optisch voordeel, maar ze vallen ook redelijk klein. Maar na een paar rondjes rennen rond de eettafel zitten ze prima.

Dus tijd voor stap twee, naar buiten. Floor is altijd wel in voor een geintje dus de schoenen worden meteen goed op de proef gesteld. Hangen aan een tak van de notenboom, zweven op de zwembadtrap van het net afgebroken zwembad en natuurlijk even testen of ze ook geschikt zijn voor een potje hockey. En ja hoor, de schoenen doorstaan de test met glans. Een paar dagen later, het is inmiddels echt herfstachtig, komt Floor vrolijk binnengerend na een wandeling met een vriendin en haar hond. Ze begint meteen te vertellen: de schoenen werden behoorlijk nat van het gras maar waren heel snel weer droog. Dus nog een plus punt!

En zo als het tegenwoordig gaat in het leven van een achtste groeper, nieuwe schoenen worden meteen gedeeld op Facebook, Whatsapp en Instagram. Dan begint het wachten op de likes! Er volgen er veel. Maar ook zonder deze likes zou Floor nog steeds blij zijn met de schoenen. Zij vindt ze leuk en bijna niemand heeft ze nog. Origineel zijn daar houdt Floor van. Thanx Supra en Girlslabel!

Je kunt nog meedoen met een Supra winactie, waarbij wij 2 paar Supra sneakers voor meisjes weggegeven, klik hier >>>

supra sneakers, hippe meisjessneakers, girlslabel

 

 

Tags: , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑