hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding Superrebel, Super rebel, stoere meisjeskleding

Published on augustus 24th, 2016 | by redactie

0

We present: SUPERREBEL Kidsgear

Nog even en alle kids in Nederland gaan weer naar school. In een deel van het land beginnen ze deze week al. En bij een nieuw schooljaar horen natuurlijk hippe nieuwe kleren! Het nieuwe schooljaar betekent een nieuwe start: een andere klas en misschien wel een andere school. Hoe jong of oud je ook bent, een nieuwe outfit geeft bergen zelfvertrouwen voor dit grote avontuur.

SUPERREBEL kinderkleding

Wij introduceren jullie daarom SUPERREBEL Kidsgear! SUPERREBEL staat voor ‘’Life is a game voor kids’’. Kinderen spelen graag de held in hun eigen verhaal. En in dat fantastische spel gelden andere regels dan in het grote mensen-leven. Ze genieten van zoveel mogelijk actie en belevenissen. En dit doe je natuurlijk in een flitsende outfit.

SUPERREBEL Kidsgear onderscheidt zich met opvallende designs vol expressieve prints, scherpe slogans en verrassende details zoals afneembare patches en verborgen duivelsoortjes in capuchons. Ze zijn gericht zich op jongens en meisjes met kledingmaat 104 – 176 en de collectie sluit dan ook helemaal aan bij hun belevingswereld.

Je kunt de prachtige items van SUPERREBEL hier in de store bewonderen.

Superrebel, Super rebel, stoere meisjeskleding

Bomber jacket

Skirt sweat

Skirt pleated

Superrebel, Super rebel, stoere meisjeskleding
Comments are closed.

Back to Top ↑