Stoere RedRag veterboots voor Isabelle

1 oktober 2017

Zo snel wij altijd in de zomer slagen voor schoenen, zo lang duurt dat in de winter. Isabelle loopt wat naar binnen met haar voeten en bij veel winterschoenen verergert dat. Daarbij vinden het belangrijk dat Isabelle een kwalitatief goede schoen heeft die tegen een stootje kunnen. Niets is lelijker dan kale neuzen. We zijn dan ook altijd erg kritisch!

veterboots by redrag, veterschoenen, kinderschoenenStevige veterboots zijn hip

Gelukkig zijn stevige veterboots helemaal hip en laten dat nou net het perfecte type schoenen zijn voor Isabelle!

De leren veterboots RedRag zitten als gegoten en de kleur is gaaf!! Het is een soort mosgroen en heeft een goudkleurig glans. Stoer maar ook chique! Het leer is open gewerkt als een soort schubben. Ik heb me laten vertellen dat dit lasercut genoemd wordt.

De schoenen hebben toffe zwart met gouden veters. De goudkleurige oogjes voor de veters maakt de schoen helemaal af! Er zit een stevige rits aan de zijkant van de schoen zodat ook de kids die nog niet zo goed kunnen strikken de schoenen makkelijk aan en uit kunnen trekken.

Stoer bij een jeans én een jurkje

Het leuke aan deze stoere boots is dat ze heel gaaf staan onder een skinny jeans maar ook onder een gaaf jurkje, zoals deze van Looxs. Ze hebben dezelfde lichte glitter!

Behalve dat ze heel mooi zijn, zijn ze ook heel praktisch. De binnenkant van de schoen en het voetbad is geheel van leer. De schoen heeft een grove rubbere zool. Ideaal voor klimmers en klauteraars!

Ik kan niet wachten op een fijne boswandeling. Laat de herfst maar komen!

Bedankt Red Rag!

veterboots by redrag, redrag schoenen, meisjes veterboots

veterschoenen redrag, redrag kinderschoenen winter 2017-2018

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

Goede kinderschoenen

Biker boots; comfort in een stoer jasje + KORTING

Amber heeft, zoals veel kindjes in Nederland, haar eerste stapjes gezet met de bekende Shoesme BABY-PROOF® Smart babyschoenen en ook...
shoesme sneakers, bloemensneakers, gebloemnde sneakers, sneakertjes voor meisjes

Bloemensneakers voor Indy

shoesme sneakers, bloemensneakers, gebloemnde sneakers, sneakertjes voor meisjes
red rag sneakers, red rag meisjes, red rag zomer, kinderschoenen winnen

Win Red Rag sneakers

Bij sommige meisjes begint de schoenentic al op jonge leeftijd. Verschillende stijlen en verschillende outfits zorgen voor veel verschillende schoenen....