hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Meisjesschoenen supra sneakers voor kinderen, stoere meisjessneakers

Published on oktober 23rd, 2014 | by redactie

0

Supra sneakers voor stoere meiden

Wat zijn we blij, we mogen voor Girlslabel de super coole sneakers van Supra testen. Holli ziet ze en wil ze meteen aan trekken om er mee te gaan spelen. Ze vindt ze gaaf! Holli is een meisje van 6 jaar dat nogal stoer is en totaal niet van roze houdt en vooral een heel eigen mening en smaak heeft wat mode betreft , vandaar dat deze sneakers meteen in de smaak vallen en dat bevalt me wel. Ze zijn stoer, cool en ook nog (dat is leuk voor moeder) modieus .

Dit is de eerste keer dat we met het coole merk in aanraking komen, maar meteen weet Holli dat dit echt sneakers zijn die heel lekker zitten. Naast het stoere uiterlijk van de sneakers, zitten ze erg comfortabel en lekker zacht volgens Holli. Ook kun je hier perfect mee spelen, voetballen en op skaten en steppen, want daar zijn ze natuurlijk ook voor gemaakt. Het zijn hele coole en mooie sneakers waar we geen min punten aan kunnen vinden of zien en ze passen perfect bij haar nieuwe outfit van Tumble ‘N Dry!

We love this shoe and they look so good!

Supra-kinderschoenen-sneakers-voor-kinderen-supra-kindersneakers

Deze stoere Supra sneakers zijn een ware trend! De oprichter, Chad Muska is een beroemde skater en op het skateboard prikkelt hij mensen met zijn ongelofelijke moves op leuningen en stoepranden. Daarnaast opende hij zijn eigen hiphop muziek studio en vestigde zich als een van de beste DJ in Los Angeles. Een paar jaar geleden richtte hij Supra op om skateboard schoenen te produceren. Ook beroemde skateboard sterren als Terry Kennedy en Tom Penny dragen niets anders dan Supra sneakers.
Comments are closed.

Back to Top ↑