De naam Jippe

18 december 2013

Natuurlijk had ik een voorstelling hoe het zou zijn om moeder te zijn. Bijna al mijn vriendinnen hebben al jaren kinderen, dus ik had wel een idee, maar ik moet toegeven; alle clichés zijn waar. Natuurlijk is mijn baby de liefste, mooiste en meest fantastische van de wereld al zijn er ook wel momenten geweest dat ik haar wel achter het behang kon plakken. En ze is pas 3,5 maand haha. Dus dat belooft nog wat. Je kan nu al merken dat ze een eigen karaktertje aan het ontwikkelen is en ik ben bang dat ze net zoals ik heel veel zal praten.

De meeste gestelde vraag na de bevalling was wel hoe wij aan de naam Jippe zijn gekomen. En om daar eerlijk antwoord op te geven, dat weet ik eigenlijk zelf ook niet. Ik weet wel dat we vrij in het begin van de zwangerschap al deze naam onder andere op ons namenlijstje had staan, maar ik kan me niet herinneren dat we deze naam ergens gezien of gehoord hebben. Wel weet ik dat ik de naam een keer heb opgezocht op internet om te zien of er veel kinderen Jippe zijn genoemd. Die waren jaarlijks op een hand te tellen en veelal waren het jongetjes. Wij vonden en vinden nog steeds Jippe een hele stoere meisjesnaam en zijn er blij mee. Maar ik was toch wel bang in het begin hoor. Wat nou als ik de naam na een week niet meer leuk vond en ik toch liever een andere naam wilde hebben. Nu heeft ze nog drie andere namen (Jippe Katrina Janna Dina) dus mocht ze zelf niet tevreden zijn later, dan kan ze altijd nog daar uit kiezen.

Esthermeisjesnamen

stoere meisjesnaam

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

shampoo bar

Duurzaam en verzorgend haar: Ontdek de voordelen van shampoo bars en conditioner bars zonder SLS bij Shampoobars.nl

In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, zoeken veel mensen naar alternatieven voor traditionele haarverzorgingsproducten. Shampoo bars en conditioner...
meidenkamer-hoekbank

Een gezellige meidenkamer inrichten; hoe doe je dat?

Zit je zonder ideeën en ben je op zoek naar wat inspiratie om de kamer van je dochter in te...
marshmallow-maken

Marshmallows maken met kids

Ben je op zoek naar een leuke en smakelijke activiteit om samen met je kinderen te doen? Dan is marshmallows...