hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Lifestyle sterrenbeeld van je kind, karakter sterrenbeeld, kind sterrenbeeld

Published on oktober 21st, 2019 | by redactie

0

Wat zegt het sterrenbeeld van jouw dochter over haar karakter?

Wil jij weten welke eigenschappen jouw dochter volgens haar sterrenbeeld heeft? Is ze verlegen of juist het tegendeel,  speelt ze graag met andere kinderen of liever alleen? Het sterrenbeeld van je kind kan veel zeggen over haar eigenschappen en waarom ze juist wel of niet bepaalde dingen doet. Astrologie kan je helpen om haar beter te begrijpen. Door je te verdiepen in haar sterrenbeeld of online om raad te vragen, kunnen jullie elkaar beter begrijpen en naar elkaar toegroeien. Lees nu welke eigenschappen jouw dochter volgens haar sterrenbeeld heeft.

Sterrenbeeld van je kind

Ram 21 maart t/m 20 april

Een Ram meisje is levenslustig, nieuwsgierig en verveelt zich zelden. Ze speelt graag binnen maar ook buiten weet ze zich uitstekend te vermaken. Een Ram meisje is zelfverzekerd en het zonnetje in huis. Je weet altijd waar je aan toe bent met een Ram meisje omdat ze weet wat ze wil. Ze is de baas in haar vriendengroep en bepaalt wat er gespeeld wordt.

Stier 21 april t/m 21 mei

Een Stier meisje is rustig, intelligent en heeft oog voor schoonheid. Speelgoed moet van goede kwaliteit zijn. Ze gaat zorgvuldig om met haar speelgoed en heeft moeite anderen ermee te laten spelen. Een Stier meisje wil niet opgejaagd worden maar alles op haar eigen manier en tempo doen.

Tweelingen 22 mei t/m 21 juni

Een Tweeling meisje houdt van veel afwisseling, is leergierig, slim en altijd vrolijk. Ze praat graag en het liefst veel. Een Tweelingen meisje is scherp en kan wispelturig gedrag vertonen. Opruimen en discipline ziet ze als straf. Ouders van een Tweelingen meisje hebben veel geduld nodig en niet vergeten dat hun dochter gevoelig is, al toont ze dit zelden.

Kreeft 22 juni t/m 22 juli

Een Kreeft meisje is oprecht, lief, zorgzaam en meestal verlegen. Ze speelt graag met andere kinderen maar vindt het moeilijk vriendschappen te sluiten. Een Kreeft meisje is graag thuis, onbekende plaatsten maken haar onzeker. Ze zal dan ook niet snel bij een vriendinnetje logeren.

Leeuw 23 juli t/m 23 augustus

Een Leeuw meisje is enthousiast, blij en dol op aandacht. Ze is wilder dan andere meisjes en deinst er dan ook niet voor terug als ze met een jongen op de vuist moet. Een Leeuw meisje is niet verlegen of bang, ze eist haar plek op. Het is een stoer, zelfstandig meisje met een klein warm hartje.

Maagd 24 augustus t/m 22 september

Een Maagd meisje is vriendelijk, bescheiden en enorm populair bij leraren. Ze weet op een heel beschaafde manier alles voor elkaar te krijgen. Het liefst is een Maagd meisje thuis om haar vader of moeder te helpen met koken. Samen een taart of cupcakes bakken maken een Maagd meisje gelukkig. Ze heeft moeite met veranderingen en begrijpt niet dat er mensen zijn die hun beloftes niet nakomen.

Weegschaal 23 september t/m 22 oktober

Een Weegschaal meisje is een echt prinsesje, ze speelt dan ook graag dat ze een prinses is. Ook zingt dit meisje met plezier en vol overgave voor een groot publiek. Een Weegschaal meisje heeft haar ouders veel te bieden, vooral plezier. Ze is bijzonder goed in het sluiten van vriendschappen en trekt kinderen en volwassenen als een magneet aan.

Schorpioen 23 oktober t/m 21 november

Een Schorpioen meisje is intelligent, eerlijk, discreet en kijkt eerst de kat uit de boom voordat ze zich open stelt. Ze is eenkennig, kiest haar vriendinnen zorgvuldig uit en laat zich niet door andere kinderen domineren. Een Schorpioen meisje is emotioneel en onderdrukt haar gevoelens. Dit meisje laat niet alles van zichzelf zien en heeft iets mysterieus en ondoorgrondelijks.

Boogschutter 22 november t/m 21 december

Een Boogschutter meisje verveelt zich nooit. Ze speelt graag met andere kinderen en kan druk, maar ook heel rustig zijn. Ze straalt enorm veel positieve energie uit en neemt geen blad voor de mond. Een Boogschutter meisje is vroeg zelfstandig en een echte waaghals. Dit meisje heeft een groot empathisch vermogen en sterk ontwikkelde zintuigen.

Steenbok 23 december – 20 januari

Een Steenbok meisje zal al op heel jonge leeftijd moeders hoge hakken dragen en spelen dat ze zelf moeder is. Het is een intelligent, vindingrijk en alert meisje, niets ontgaat haar. Ze laat zich niet domineren door andere kinderen maar domineert hen wel. Een Steenbok meisje is serieus maar kan ook grappig zijn. Dit meisje weet al heel vroeg wat ze later, als ze groot is, wil worden.

Waterman 21 januari t/m 19 februari

Een Waterman meisje valt op, omdat ze alles sneller opneemt dan andere kinderen. Ze heeft heel veel vriendjes een vriendinnetjes, haar eerste levensbehoefte. Het is een vrolijk meisje dat afstandelijk kan zijn als er regels worden opgelegd. Waterman meisjes zijn dikwijls de mooiste meisjes van alle sterrenbeelden.

Vissen 20 februari t/m 20 maart

Een Vissen meisje is lief, zorgzaam, empathisch, dromerig en intuïtief. Ze voelt feilloos aan wat er om haar heen gebeurd. Een Vissen meisje heeft veel aandacht en waardering nodig, Ze is niet zo zelfverzekerd en moet daarom regelmatig aangemoedigd worden. Een Vissen meisje is vaak liever in het gezelschap van volwassenen dan met kinderen.

 

Wat is het sterrenbeeld van je kind? Kloppen deze karakter omschrijvingen met het karakter van jouw kind?  Wij zijn benieuwd! Laat het weten in een reactie hieronder.

 

 

 
Comments are closed.

Back to Top ↑