9 vragen aan tieneridool Sterre Koning

20 juni 2019

Tegenwoordig worden tieneridolen via allerlei social media kanalen fanatiek gevolgd door jonge meiden. Ik moet je bekennen dat ik er maar een paar op kan noemen. Aangezien ik nooit op Youtube zit, mis ik veel talent. Zo ook Sterre Koning. Ik zag haar regelmatig op Instagram voorbij komen en ik werd toch wel erg nieuwsgierig. Sterre is voor veel tienermeiden echt een voorbeeld en dat terwijl ze zelf pas 16 jaar is. Dus greep ik mijn kans en ik mocht Sterre Koning vragen wat zij van de laatste modetrends vindt.

Mode vragen aan Sterre Koning

Sterre Koning vragen, sterre koning, youtuber sterre, actrice sterre koning1. Wat is jouw favoriete kledingstuk en waarom?

“Op het moment de flare broek, jeans, streepjes, trackpants, helemaal leuk!”

2. Welke kledingtrend sla je liever over?

“Te wijd en te oversized, bv truien/sweaters met veeeel te lange mouwen”

3. Wat trek je aan als je gaat optreden?

“Wisselend, broek, rok, jurk, jack, maar altijd een outfit die net wat meer opvalt.”

4. Hoe blijf je op de hoogte van kledingtrends?

“Vooral door modebedrijven waar ik mee samenwerk en die me dingen opsturen, soms een winkel of tijdschrift, ben niet echt een shopper, ook geen tijd voor trouwens ;)”

5. Wie is voor jou een stijlicoon en waarom?

“Oehh lastige, vind Maan bv wel vaak mooi gekleed.”

6. Wat vind je t leukste om te doen? Zingen? Modellenwerk? Acteren?

“Alles! Kan niet echt kiezen haha. Zang en presenteren komt denk ik iétsje voor de rest, maar vind alles leuk!”

Dit wilde ik zeker aan Sterre Koning vragen 🙂

7. Sterre Koning vragen, sterre koning, tieneridool sterre, zangeres sterre koningJe doet zo veel, heb je nog vrije tijd over? En zo ja, wat doe je dan?

“Ja hoor, we plannen goed, dan speel ik gitaar en zing ik, ik lees, spreek af met vrienden of familie en ga soms op vakantie.”

8. Wat hoop je nog te bereiken de komende jaren?

“Een eigen theatertour met mijn muziek en een eigen programma presenteren.”

9. Wat kunnen we nog van je verwachten, de komende tijd?

“Van alles, houd mijn insta en website maar in de gaten, er komen hele leuke dingen aan!”

Wat wil ik Sterre Koning vragen over 10 jaar

Als ik kijk naar de CV van Sterre, dan kan ik niks anders doen dan diep buigen. Mijn hemel. Wat heeft zij al veel bereikt op deze jonge leeftijd. Sterre zingt, presenteert, vlogt, acteert, danst, is model en speelt gitaar. En ze zit momenteel in 4 HAVO en volgt daar tweetalig onderwijs. En dan al die ontzettend gave projecten waar Sterre aan mee heeft gewerkt. Zo professioneel en zo jong. Zo veel trouwe volgers en fans en toch zo’n lief meisje gebleven. Heel bijzonder! Ik ben ontzettend benieuwd waar zij over 5 of 10 jaar staat. Dus graag zoek ik haar dan nog eens op en stel ik nog een paar vragen aan Sterre Koning.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG_0601

De nieuwste tienermeiden wintermode 2022

Collecties ontworpen volgens de allerlaatste trends op het gebied van mode. Deze winter steelt jou tiener de show met deze geweldige...
Screenshot_20220722-235141_Instagram

Nieuwe collecties AW ’22/’23

Het nieuwe seizoen is in aantocht en wij nemen je mee op reis in onze zoektocht naar de leukste meidenkleding...
badkleding protest

Summertime at the beach

De toverwoorden vandaag zijn; zon, zee en strand! Heerlijk spetteren en spatteren in het water in een badje in de...