De leukste stedentrip met kinderen

10 maart 2017

Met zomervakantie in het vooruitzicht krijgen wij weer de kriebels om op ontdekking te gaan. Een beetje cultuur op te snuiven en inspiratie op doen in prachtige wereldsteden. Samen met de kinderen op zoek te gaan naar bijzondere plekken op de wereld is een favoriete bezigheid en zo leuk om te doen. De kinderen kijken met andere ogen naar de wereld om hen heen. Zij ontdekken vaak leuke en bijzondere dingen in een stad die juist niet op de kaart aangegeven staan. Heel inspirerend!

Op ontdekkingsreis samen met de kinderen

Reizen met kinderen is niet altijd een feestje. Zeker als het om een lange reis gaat, is het soms lastig om ze al die tijd te vermaken. Daarom zijn citytrips zo leuk om te doen. In een korte tijd samen op ontdekkingsreis gaan in iedere keer een andere stad. Zo leren ze in no-time de stad, cultuur en ook de waarden en normen van een ander land kennen. Laat de kinderen een klein dagboekje bijhouden van iedere stedentrip. Leuk om in te vullen (zo zijn ze meteen even bezig wanneer er een verveelmoment ontstaat) en zeker ook leuk om later weer eens in te kijken.

De leukste steden om te bezoeken

De leukste steden om te bezoeken met kinderen binnen Europa zijn volgens ons toch echt Barcelona, Berlijn en Kopenhagen. Barcelona is de perfecte stad om ’s ochtends in rond te dwalen en waar de kids zich ’s middags heerlijk op het strand en in de zee kunnen uitleven. Berlijn is helemaal hip en is een echte cultuur stad. En Kopenhagen is hip en trendy, prachtige vanwege de mix tussen oud en nieuw. Vergeet hier zeker niet om een bezoek aan Tivoli te brengen!

Plan je reis

Wil je samen met je kinderen een citytrip maken? Plan je reis dan goed. Bij  Goeuro.nl kun je je reis helemaal plannen zoals jij dit wilt. Inspiratie nodig welke stad je wilt bezoeken? Zij hebben een stedentrip top100 gemaakt. Succes met kiezen en wij zijn benieuwd waar de reis naar toe gaat.

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

Mim-pi hartjesjurk meisjesjurk meisjeskleding boho kindermode kidsfashion

Mim-pi dreams come true

Mim-pi is een hip en lief kinderkledingmerk voor meisjes van 2 t/m 10 jaar in de maten 92 tot en...
original_2018-04-14-beekse-bergen-safari-resort0638-bewerkt_-_copy-5b8fecf0baaf3

De leukste kindercampings.

De zomervakantie staat weer bijna voor de deur en dat betekent dat veel mensen weer op vakantie gaan. Frankrijk, Spanje...
zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2022, jubel kinderkleding

De zomer in je bol #Summervibes + korting

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2021, kindermode zomer 2021, strandkleding meisje, zomerjurkjes, meisjeskleding zomer, kinderkleding zomer