hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Spelen

Published on juli 27th, 2013 | by Colinda

0

Stap voor stap met Dora

Stap voor stap de wereld ontdekken samen met Dora. Deze zomer nam Dora de kleintjes voor het eerst mee op pad: kamperen, fietsen en naar het strand. Op nickjr.nl/stapvoorstap vind je leuke kleurplaten, spelletjes en recepten die je samen met je kindje kunt ontdekken. Ook hier vind je leuke tips en handige hulpmiddelen zoals een Dora ‘dit mag ik niet vergeten op reis checklist’ en een Dora Eerste Hulp set.

dora's eerste dag naar school, stap voor stap nick jr

Voorbereiden op eerste schooldag

De eerste keer (weer) naar school is altijd een spannende periode, zowel voor mama en papa als voor de kleintjes. Ter voorbereiding voor school kun je leuke boekjes vinden zoals Dora’s eerste schooldag. Een leuk boekje vol met herkenbare plaatjes over wat Dora en haar vriendjes  op de eerste dag naar school beleven. Op deze manier kan jouw kindje zich goed voorbereiden en weet ze en beetje wat er gaat komen.

Deze hele week kun je bij de televisiezender Nick Jr. kijken naar Dora. In deze afleveringen gaat ze zich stap voor stap voorbereiden op haar nieuwe schooldag. Ontdek wat er allemaal te beleven valt op school. Van maandag tot en met vrijdag is de serie te zien zijn om 6.30 uur op Nick Jr en aanstaande vrijdag is er een gloednieuwe aflevering om 11.15uur!

stap voor stap met dora, voorbereiding eerste schooldag, nickjr stap voor stap
Comments are closed.

Back to Top ↑