hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Uittips sprookjeskasteel

Published on december 25th, 2017 | by Colinda

0

Magisch sprookjeskasteel

De baron en barones nodigen speurneuzen en sprookjesfans uit om in de kerstvakantie het betoverende avontuur ‘De geheime sprookjes van De Haar’ mee te maken. Aan de hand van een spannende sprookjesspeurtocht kun je het Sprookjeskasteel op eigen gelegenheid verkennen. Onderweg ontdek je talloze boeiende weetjes die helpen om lang bewaarde raadsels van De Haar op te lossen. Het avontuur eindigt met een muzikaal en magisch spektakel in het winterkasteel. Drie bekende prinsessen uit de beroemde verhalen van vroeger van de Gebr. Grimm én een knappe prins verrassen je hier met een bijzondere sprookjesvertelling. Een bonte verzameling aan fijne meezingliedjes, muzikaal vuurwerk en komische sprookjesverhalen die je niet snel zult vergeten!  

Sprookjeskasteel

Wie verder nog meer betovering wil, mag de Geheime sprookjesavonden niet missen! Op 28, 29 en 30 december vindt in de avond ‘De geheime sprookjes van De Haar’ plaats in een sfeervol verlicht park en kasteel. Dé ultieme beleving en een unieke kans om De Haar eens later op de avond te bezoeken!

Een magische avond

Het programma ‘De geheime sprookjes van De Haar’ vindt dagelijks plaats in de kerstvakantie van 25 december 2017 tot en met 7 januari 2018 (met uitzondering van 31 december en 1 januari). Er is ieder uur een voorstelling, ook op eerste en tweede kerstdag! Het programma is geschikt voor speurneuzen en sprookjesfans van alle leeftijden. Raadpleeg ook weer de online agenda voor de beschikbare avondrondleidingen bij Online Tickets en koop je tickets online! Vooraf boeken wordt aanbevolen.
Comments are closed.

Back to Top ↑