Lekker fit blijven met het hele gezin

12 oktober 2019

Iedereen die ons inmiddels een beetje kent, weet dat wij een sportief gezin zijn. Zelf boks ik en ga ik regelmatig een rondje hardlopen. We moeten natuurlijk wel fit blijven met het hele gezin!

Wat doen wij om fit te blijven?

Mijn man en kids hangen liever rond in het park, waar een calisthenicsrek staat. Het is een soort speeltuin voor volwassenen en het is nog goed voor je lichaam ook. Dus als het weer het toe laat, gaan we met zijn vieren naar het park. Flesje water en een voetbal mee en natuurlijk sportkleding aan. Tegenwoordig is er zo veel keus in sportkleding. Mooie prints, kleuren, stoffen en hippe modelletjes spot ik graag. En als het dan ook nog betaalbaar is, ben ik helemaal happy. Omdat we regelmatig sporten, mogen we ook regelmatig nieuwe sportkleding, had ik bedacht.

sportkleding, fit blijven met het gezin

Leuke sportkleding is nodig

Misschien wist jij het al, maar Bristol verkoopt ook sportkleding. Ik wist wel dat ze veel schoenen en kleding verkopen. Maar sportkleding? Yes! Daar neem ik graag een kijkje.

Deze sportlegging van Puma heeft een geweldige kleur en pasvorm. Ik heb een zwak voor sporttops. Die heb ik nooit genoeg. En dan het liefst van de mooie tops met iets aparts op de rug. Deze singlet van Panther heeft een leuke, aparte achterkant. Daarnaast is de top gemaakt van o.a. bamboe en is dus lekker duurzaam. Ik draag ze ’s zomers ook als ik niet sport, maar gewoon op een denim short op vakantie. Zelf heb ik gekozen voor een top van Puma, zodat het lekker matcht met de broek. Deze top heeft een luchtige achterkant en dit materiaal is heerlijk tijdens het sporten.

sportlegging adidas

Voor wie wil shinen in de sportschool is deze sportlegging van Adidas trouwens echt heel gaaf.

Met de naderende herfst is het een fijne hoodie echt een aanrader. Deze hoodie is er in verschillende kleuren. Wat dacht je van de gele? Het merk Panther heeft hele betaalbare sportkleding en sportschoenen. Deze sneakers zijn super, ook als je niet gaat sporten, want ze zijn gewoon mooi en dat is ook niet geheel onbelangrijk.

Omdat we echt in mega natte weken zitten, was ik genoodzaakt om deze sportoutfit binnen te testen. Tijdens het boksen ben je veel in beweging en je zweet ontzettend veel (trust me), dus dit was wel de ultieme test. De broek bleef goed zitten, zakte niet af, had geen raar kruis of wat dan ook en ook de top blijft goed op zijn plaats zitten. En dat met al die rare bewegingen die je maakt tijdens het sparren.

Bristol verkoopt ook leuke sportkleding voor meisjes. Zo wordt sporten wel heel aantrekkelijk. Een kleurige outfit maakt het leven meteen een stukje mooier.

sportkleding, fit blijven met het gezin

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

1

DIY meisjeskamer om bij weg te dromen

Een meisjeskamer inrichten kan een geweldig leuk project zijn. Of je nu een slaapkamer voor je dochter wilt opknappen of...
reside-3104077_1280

Verbeter jouw nachtrust!

Een ding dat wij als mensen allemaal met elkaar gemeen hebben, is onze slaapbehoefte. Over de hoeveelheid valt nog te...
Ontwerp-zonder-titel

De vergeten vijand van je huid? Stress!

Zet je je in voor een ambitieuze carrière, een druk gezinsleven of een zware studie? In de huidige maatschappij is...