Alvast voor op het verlanglijstje…

20 september 2019

Als er ergens een leuk feestje is, dan zeggen we daar geen ‘nee’ tegen. Hasbro had ons uitgenodigd om de laatste speelgoedtrends te komen ontdekken. Bij aankomst werden we al verrast door de prachtige aankleding. In het wonder woud werden we hartelijk ontvangen. Met mooie toverkleding aan gingen we naar binnen. Een magiër opende de gezellige middag en de kinderen hadden de tijd van hun leven. Er was zo veel te zien en te doen dat Robyn niet wist waar ze moest beginnen. Maar ik heb al leuke inspiratie opgedaan voor haar speelgoed verlanglijstje voor Sinterklaas en Kerst … speelgoed verlanglijstje meisjes

Monopoly nu nog leuker

En daar stond ie. De enige echte LOL Monopoly. Monopoly is al jaren immens populair, maar nu er allerlei varianten zijn, is het nog leuker geworden. En ja, deze LOL Surprise variant scoort erg goed. De poppetjes, de accessoires, de emoji’s… Aan alles is gedacht. Robyn vond Monopoly altijd al leuk, maar deze set is echt onweerstaanbaar. Leuk om met haar vriendinnen te spelen, aangezien dat ook allemaal LOL Surprise fanaten zijn.

cubby de beer, speelgoed verlanglijstje, hasbro beer, cubby, pratende beer

Cubby de Beer is favoriet!

Cubby de Beer #populair

En welk speelgoed maakte nou het meeste indruk op Robyn? De bewegende beer natuurlijk. Lekker moederen en verzorgen. Cubby de Beer was razend populair. Alle kinderen wilden flesjes geven, kammen en vooral heel veel knuffelen. Cubby knorde van plezier, knipperde met zijn ogen en alle bewegingen en snoetjes die hij trok waren lief en vertederend. Cubby speelt graag kiekeboe en hij brabbelt terug. Gelukkig slaapt hij ook wel eens, zodat je dochter hem ook even met rust kan laten. Deze staat op nummer 1 op ieder speelgoed verlanglijstje voor komende Sinterklaas en Kerst denk ik 😉

Prinsessen in een ander jasje

De Disney prinsessen waren goed vertegenwoordigd. Maar ik moest wel even goed kijken. Want ze hadden allemaal een andere outfit aan, dan de welbekende prinsessenjurken. Deze dames waren hip en stoer gekleed. Ja, ook prinsessen dragen dus wel eens jeans. Deze Disney prinsessen zijn uit de film Ralph breaks the Internet.
En om in hetzelfde thema te blijven. Er waren ook Disney Comics. Kleine verzamelfiguren, waarvan je dus van tevoren niet weet welke je koopt. En dat maakt het verzamelen dus extra leuk. 1 ding is zeker. Ze zijn allemaal bekend en allemaal leuk.

Familiefun met zijn allen

De herfst en winter zijn perfect voor familiespelletjes. Bij Hasbro hebben we 2 spellen mogen proberen. Bob Bilnaad en Egeltje Plof. Beide spellen zijn ook geschikt voor de kleine kindjes, zodat je het echt met zijn allen kunt doen. Het leukste is natuurlijk het schrikeffect.

Bij Bob Bilnaad hang je 1 voor 1 gereedschap aan de riem van de klussende Bob, terwijl je met zijn allen naar de klussende Bob kijkt met bilnaad. Maar let op, als jij pecht hebt, word je nat! Die zag ik ook niet aankomen, haha. En bij Egeltje Plof spreekt het voor zich. Je wil de egel natuurlijk niet laten ontploffen. Je dobbelt en wrijft over zijn neusje en als de egel dat beu is, schieten zijn stekels alle kanten op.

Ugly dolls zijn niet lelijk

Inmiddels hebben we de film Ugly Dolls gezien en weten we dat deze Ugly Dolls helemaal niet lelijk zijn. Er zijn super schattige knuffels van te verkrijgen en verzamelpoppetjes, waarvan je van tevoren niet weet welke je hebt. Leuk om cadeau te geven!

Voor Robyn was het een uitgemaakte zaak. Cubby moet zeker op het speelgoed verlanglijstje komen en natuurlijk LOL Surprise Monopoly. Eens kijken of Sinterklaas goed gemutst is dit jaar 😉

hasbro speelgoed event, speelgoed verlanglijstje

Gebruik van eigen foto’s en foto’s van fotografe: Kirsten van Santen

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

shampoo bar

Duurzaam en verzorgend haar: Ontdek de voordelen van shampoo bars en conditioner bars zonder SLS bij Shampoobars.nl

In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, zoeken veel mensen naar alternatieven voor traditionele haarverzorgingsproducten. Shampoo bars en conditioner...
meidenkamer-hoekbank

Een gezellige meidenkamer inrichten; hoe doe je dat?

Zit je zonder ideeën en ben je op zoek naar wat inspiratie om de kamer van je dochter in te...
marshmallow-maken

Marshmallows maken met kids

Ben je op zoek naar een leuke en smakelijke activiteit om samen met je kinderen te doen? Dan is marshmallows...