Ad SquareAd SquareAd SquareAd Square


Spelen

Published on maart 14th, 2014 | by Colinda

0

Souza for Kids

Mag ik deze dans van u? Dan dansen we samen hand in hand van hier naar dromenland!

Met de nieuwe prinsessenjurken van Souza for Kids worden dromen werkelijkheid. ‘Souza for kids’ presenteert haar nieuwe voorjaars- en zomercollectie en dat is er weer een waarvan je vanzelf gaat dansen en waarin dromen werkelijkheid worden. Dus: droom en dans! Want dat maakt de wereld vaak net even mooier en net even leuker dan hij is.

Het maakt niet uit dat dromen niet altijd werkelijkheid zijn en dat je geen prima-ballerina bent. Zolang je er maar blij van wordt, je met je prinsessenjurk een rondje maakt en de stoere piraat bij je inhaakt. En: met de nieuwe collectie van ‘Souza for Kids’ worden dromen werkelijkheid en dans je als vanzelf!

souza for kids souza for kidssouza for kidssouza for kids, verkleedkleren meioses,

De mooiste verkleedjurken & twinkelende tutu’s

Op je blote voeten in het gras, zonnestralen op je prinsessenjurk, bloemen in je handen en haar. De prachtige rose ‘Katia’ tutu’s uit de Souza collectie zijn een droom voor elke prima ballerina in wording. Ook de prinsessenjurken Florentine, Eleonore en Alvina met bloemen, linten en glimmers zijn een dansje waard. Met een bijpassende toverstaf maak je van je droomjurk zo je dagelijkse outfit. Hier gaat menig meisjeshart sneller van kloppen. Kijk hier voor de volledige collectie van Souza for Kids>>>

souza for kids

Share Button

Tags: , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑