hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding soft-jolly-winter-2016-2017-hippe-meisjeskleding

Published on oktober 18th, 2016 | by redactie

0

Lize in Soft & Jolly

De prachtige collectie van het nog jonge meisjeskleding merk Soft en Jolly winter 2016 is ingetogen en puur. Precies de kledingstijl wat past bij de blonde Lize. Soft & Jolly staat voor een pure collectie met prachtige details, waar mixen en matchen volop geoorloofd is.

Lize is een meisje wat er wel meisjesachtig uit ziet, maar ook echt wel stoere dingen onderneemt. Daarom draagt ze graag comfortabele kleding waar ze zich goed in kan bewegen, wat niet knelt en er toch wel meisjesachtig uit ziet. Laat dat ook helemaal Soft & Jolly zijn.

soft-jolly-winter-2016-2017-hippe-meisjeskleding

Het grijze shirtje met vlinderprint en de gele letters “Soft & Jolly” staat prachtig bij het blonde haar van Lize. Een mooi detail is het gele strikje onderaan de mouw en de gevlochten bies over de mouwen. Het leuke tricot rokje is helemaal hip dit seizoen en valt soepel. Ook hier zien we weer mooie details als de verschillende gekleurde knoopjes, een gevlochten bies en het zakje met de letters ‘just natural’. In combinatie met de met de gestreepte legging krijgt de outfit een sportieve look.

Je ziet dat er liefde en aandacht aan besteedt is bij het ontwerpen van deze bijzonder mooie collectie meisjeskleding van Soft & Jolly. De collectie zit vol bijzondere details en zachte stoffen. Mede hierdoor zal deze kleding ook met liefde gedragen worden door Lize!

soft-jolly-winter-2016-2017-hippe-meisjeskleding

soft-jolly

Deze outfit is super leuk met de gele NinniVi boots
Comments are closed.

Back to Top ↑