hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Lifestyle

Published on juli 27th, 2014 | by redactie

0

Hippe hond voor in je haar!

Snoopy; wie kent ‘m niet? De wereldberoemde, avontuurlijke hond, meester in vermommingen. Ik weet nog dat ik op de lagere school uren Snoopy’s aan het tekenen was. We hadden een trucje ontdekt: van het cijfer 25 kon je heel makkelijk door de cijfers met elkaar te verbinden een echte Snoopy maken. Dolle pret! En hoe eenvoudig kan het zijn?

Hetzelfde geldt voor de nieuwe Snoopy haaraccessoires van Zenner; vrolijk gekleurde, herkenbare haaraccessoires die het je makkelijk maken. Wij zijn enorm fan van de Snoopy’s Cable Elastieken. Gemaakt van gedraaid plastic en ideaal om snel en eenvoudig een warrige knot of een nonchalant staartje te maken. Die bovendien ook weer zonder veel gedoe – wat erg prettig is- uit het haar te halen is. Daarnaast laat het geen knik achter in het haar.

Wil je je kapsel helemaal in Snoopy style hebben dan pimp je je cable elastiek met het bijgeleverde Snoopy bedeltje. Of je gebruikt de Snoopy klik-klaks om loszittende plukjes speels mee vast te maken. De gehele collectie is uitgevoerd in de kleuren zwart, wit en sprankelend roze en uiteraard voorzien van leuke Snoopy printjes. De gehele collectie bestaat uit haarelastieken in 2 maten, de cable elastieken, klik-klaks, een bananenklem waarmee je een andere draai aan de gewone staart geeft, 2 borstels en een klein meeneem spiegeltje. Verkrijgbaar bij de drogisterijen. En vanaf vandaag veelvuldig te zien in het haar van mijn dochter en haar vriendinnetje Amber;o)!

Zenner haarknipjes, Snoopy haarknipjes, haarknipjes voor meisjes, Girlslabel
Comments are closed.

Back to Top ↑